به گزارش ایسنا، سید محمد نقیب با بیان اینکه در کنار سپری کردن درمان معتادن متجاهر در مراکز یاورشهر، برگزاری دوره های مهارت آموزی جزو اولویت ها به شمار می رود، اظهار کرد: تمامی مددجویان باید شرایطی داشته باشند که پس از بهبود کامل بتوانند به بازار کار ورود کنند و این سیاست کلی شهردار تهران پیرامون ساماندهی آسیبهای اجتماعی است تا این مددجویان به دلیل بیکاری دوباره به چرخه آسیب بازنگردند.
وی افزود: یکی از بهترین موضوعاتی که در بحث کارآفرینی ظرفیت ایجاد در مراکز یاورشهر را داشت، پرورش قارچ بود که هزینه و سرمایه اولیه کمی می خواهد و در برخی مراکز یاورشهر نیز فضا و شرایط برای انجام این کار مهیا بود؛ به خصوص در مرکز یاورشهر ۹ که پس از بازدیدهای متعدد و بررسی شرایط موجود، این امکان برای پرورش قارچ و ایجاد کارآفرینی از ۲ ماه پیش برای مددجویان فراهم شد. در این مرکز استارت اولیه کار زده شده و در حال حاضر حدود یک تن قارچ خوراکی در این مرکز قابل برداشت است.
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: در همین راستا در دو شیفت کاری، در هر شیفت ۴۰ نفر و در مجموع ۸۰ نفر توانستیم به آنها آموزش دهیم و توانمند کنیم؛ به طوری که این مددجویان می توانند پس از بازگشت به جامعه با حداقل سرمایه اقدام به پرورش قارچ کنند.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر اینکه از محصولات تولید شده در مراکز تحت پوشش سازمان استفاده خواهیم کرد، مذاکراتی نیز با مجموعه های تحت پوشش شهرداری تهران از جمله سازمان میادین میوه و تره بار و فروشگاه هایی همچون شهروند و برخی فروشگاه های زنجیره ای انجام داده ایم که بتوانیم این محصولات با کیفیت تولید شده توسط آسیب دیدگان اجتماعی را عرضه کرده و زمینه ساز کسب درآمدی برای مددجویان باشیم.
براساس گزارش سایت شهر، نقیب افزود: هدف ما بسط و گسترش این مراکز کارآفرینی در تمامی یاورشهرها برای تمامی آسیب دیدگان اجتماعی است و امیدواریم با افتتاح مراکز متعدد جامعه پذیری در پایتخت بتوانیم به اهداف شهرداری تهران در زمینه ساماندهی آسیب های اجتماعی دست پیدا کنیم.
انتهای پیام
نظرات