• چهارشنبه / ۲۵ مهر ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403072519484
  • خبرنگار : 71505

معاون خدمات شهری شهرداری تهران تاکید کرد

لزوم مشارکت شهروندان برای ساماندهی زباله‌ها در شهر تهران

لزوم مشارکت شهروندان برای ساماندهی زباله‌ها در شهر تهران

معاون خدمات شهری شهرداری تهران بر لزوم مشارکت شهروندان برای ساماندهی زباله‌ها در شهر تهران تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، داود گودرزی در آیین افتتاح ۲۵۲ خانه محیط زیست در سطح شهر تهران که در قالب یکصد و چهل و ششمین پویش امیدوافتخار برگزار شد گفت: مسائل محیط زیستی نباید مغفول واقع شوند. لازم است زمینه‌هایی فراهم شود تا مردم در این زمینه مشارکت کنند.خانه‌های محیط زیست به عنوان یک اقدام مهم در این راستا افتتاح شده‌اند. این خانه‌ها می‌توانند به شناخت و حل مشکلات محیط زیستی کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه برای موفقیت در زمینه نظافت و ساماندهی زباله‌ها نیازمند همکاری مردم و رسانه‌ها هستیم افزود: نباید انتظار داشته باشیم که مشکل زباله‌ها به تنهایی حل شود. این کار نیازمند مشارکت عمومی است.مسئله زباله‌گردی صحنه‌های زشتی را در شهر رقم می زند و باید برای رفع آن اقدام کنیم.

وی با تاکید بر اهمیت تفکیک زباله از مبدا گفت: با همکاری خانوارها، به‌ویژه خانم‌ها، می‌توان به طور مؤثر این معضل را برطرف کرد. البته برنامه‌هایی برای تسهیل تفکیک زباله‌ها طراحی شده است.ما باید زمینه را فراهم کنیم تا خانواده‌ها زباله‌های خشک را جدا نگه دارند و در مواقع مقرر به ما تحویل دهند.

گودرزی با اشاره به اهمیت ایجاد خانه‌های محیط زیست در مساجد و مدارس تاکید کرد: با همکاری و مشارکت مردم، می‌توانیم هزاران خانه محیط زیست فعال داشته باشیم و این به بهبود وضعیت محیط زیست و شهر کمک خواهد کرد. با همکاری خانواده ها و به خصوص بانوان می توانیم موضوع زباله گردی را رفع کنیم زیرا به تفکیک زباله از مبدأ کمک خواهد کرد.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به اینکه شهروندان زباله های تر را ساعت ۹ شب در مخازن قرار دهند، گفت: شهروندان با استفاده از طرح نوماند در جمع آوری و بازیافت زباله خشک می توانند کمک کننده باشند. تبدیل موضوع پسماند و جمع آوری آن به معضل، ناپسند است. با همکاری با مردم و رویکرد مشارکتی می توانیم این معضل را رفع کنیم.

گودرزی تاکید کرد: ساعت ۴ صبح نظافت انجام می شود و ساعت ۷ صبح برخی خیابان و بزرگراه‌ها مملو از ته مانده سیگار می شود که انداختن ته سیگار بر زمین یک فرهنگ غلط است و فرهنگ سازی این موضوع وظیفه خانه های محیط است. البته رسانه ها در این موضوع نقش مهمی می توانند ایفا کنند. با استفاده از تکنولوژی، دستگاه‌ های جدید و اقدامات فرهنگی و رویکرد مشارکتی می‌توانیم شهر تمیزتری را داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha