«محسن خزلی» در این خصوص اظهار کرد: پروژههای تولیدی بار نخست شرکت، شامل طراحی و ساخت مبدل کویل وند به ارزش ۸۵۰ هزار یورو و طراحی و ساخت رویشگر التراسونیک پایشخوردگی به ارزش ۲۵ میلیارد ریال میشود که با تکیه بر توان شرکتهای داخلی و دانش فنی متخصصان کشور به انجام رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: در این مدت سه پروژه پژوهشی مساله محور تحت عنوان «امکانسنجی بهبود عملکرد حرارتی کولر هوایی پالایشگاه» بهدلیل افزایش دمای محیط، ساخت سیستم آلتراسونیک وایرلس پایشخوردگی آنلاین و حذف ترکیبات BTEX از پساب صنعتی قبل از ورود به تصفیه خانه با استفاده از روشهای نوین با اعتبار بالغ بر ۲۷ میلیارد ریال عقد قرارداد شده است.
خزلی تصریح کرد: انجام و اجرای پروژه پژوهشی عناوین امکانسنجی بهبود عملکرد حرارتی کولر هوایی پالایشگاه بهدلیل افزایش دمای محیط با هدف ارتقا بهرهوری سیستمهای کولرهای هوایی، کاهش دمای سیال خروجی از کولر هوایی در فصلهای گرم، جلوگیری حداکثری از هدر رفت انرژی و کاهش مصرف انرژی منعقد شده که به مطالعه و بررسی فنی و اقتصادی راهکارهای بهبود عملکرد واحدهای خنک کننده پالایشگاه ایلام می پردازد.
وی به پروژه پژوهشی ساخت سیستم آلتراسونیک و ایرلس پایشخوردگی آنلاین اشاره و تاکید کرد: استفاده از سیستم های تست التراسونیک بهدلیل قابلیت اطمینان بالای نتایج تست و عدم آسیبرساندن به محصول و یا فرآیند مورد تست در سطح جهان و در کشور ما گسترش روز افزون داشته و استفاده از آن اجتناب ناپذیر است.
وی ادامه داد: استفاده و بهکارگیری دستگاههای تست التراسونیک در بازرسی تجهیزات و قطعات تولیدی منجر به افزایش ایمنی تجهیزات بهکار گرفته و افزایش کیفیت تولید کارخانجات تولیدی شده است و تحقیقات و سرمایهگذاری برای تولید این گونه دستگاهها و سیستمها، اقدامی توأم با سودآوری مطلوب و گامی اساسی در قطع وابستگی به واردات و خروج ارز از کشور است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی پالایشگاه گاز ایلام، خزلی افزود: پالایشگاه گاز ایلام در این مدت و در راستای حمایت از زیست بوم نوآوری این شرکت از ۷ عنوان پایان نامه تحصیلات تکمیلی مقطع کارشناسی ارشد و دکتری حمایت کرده است.
انتهای پیام
نظرات