• سه‌شنبه / ۲۴ مهر ۱۴۰۳ / ۱۸:۳۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403072418972
  • خبرنگار : 50676

مدیر اجرایی طرح مهارت‌افزایی بنیاد علوی مطرح کرد

هدایت شغلی، هدف اصلی اجرای طرح مهارت‌افزایی

هدایت شغلی، هدف اصلی اجرای طرح مهارت‌افزایی

ایسنا/خراسان رضوی مدیر اجرایی طرح مهارت‌افزایی موسسه آموزش مهارت و پرورش بنیاد علوی گفت: تغییر رویکردهای هدایت تحصیلی به سوی هدایت شغلی، از اهداف اصلی اجرای این طرح در مدارس متوسطه دوره اول است.

طهرانیان امروز (۲۴ مهر ماه) در افتتاحیه طرح ملی مهارت‌افزایی و کارآفرینی دانش‌آموزی بنیاد علوی در تربت‌ حیدریه که به‌صورت آزمایشی در حال انجام است، بیان کرد: هدف این طرح، تغییر یک رویکرد با جامعه هدف ۳.۵ میلیون نفری دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوره اول است.

وی ادامه داد: هدف این طرح آن است که دانش‌آموزان استعدادها، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود را کشف کنند و بشناسند و براساس آن‌ها و مشاوره‌ای که از سوی مدرسه داده می‌شوند، رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند به بیان دیگر این دوره را باید دوره راهنمایی تحصیلی نامید.

مدیر اجرایی طرح مهارت‌افزایی موسسه آموزش مهارت و پرورش بنیاد علوی با بیان اینکه می‌خواهیم در یک فرآیند هدایت شغلی را به جای هدایت تحصیلی مطرح و جایگزین کنیم، گفت: دانش‌آموز در دوره متوسطه اول به فراگیری مهارت‌های اولیه و شناخت استعدادها و ظرفیت‌های خود می‌پردازد تا در پایه نهم الگوی شغلی خود را انتخاب کند و براساس آن هدایت تحصیلی انجام شود.

طهرانیان با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ درصد افرادی که در جامعه مشغول به کارند، خارج از مسیر تحصیلی خود کار می‌کنند، اظهار کرد: هدایت شغلی را باید مبنا قرار دهیم تا دانش‌آموز در پایه نهم با انتخاب مهارت تخصصی و هدف شغلی، رشته تحصیلی خود را انتخاب و ادامه دهد.

سیدمحمد بطحایی، وزیر اسبق آموزش و پرورش و مدیرعامل موسسه آموزش مهارت و پرورش بنیاد علوی نیز گفت: لازمه پیشرفت و توسعه در گرو توجه به مدرسه است. در نتیجه آموزش‌ها باید متناسب با نیازهای جامعه باشد و قدم نخست برای افزایش تاثیرگذاری آموزش‌های مدارس، انطباق نوع آموزش با نیازهای جامعه است.

وی ادامه داد: در بنیاد علوی به‌دنبال آن هستیم که یاری‌دهنده آموزش و پرورش باشیم و مجری طرح‌های محرومیت‌زدایی در حوزه آموزشی با هدف افزایش اثربخشی آموزش‌ خواهیم بود.

معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تربت‌ حیدریه نیز در این مراسم با اشاره به اینکه انتخاب رشته آگاهانه در پایه نهم با فراهم کردن آموزش‌های لازم مهارت‌افزایی در کنار مباحث علمی الزامی است، گفت: این فرآیند نیاز به حمایت دارد و قول‌های مساعدی داده شد تا صندوق حمایت از طرح‌های دانش‌آموزان در دبیرستان داشته باشیم.

حجت صالحی افزود: تربت‌ حیدریه به‌عنوان پایلوت، طرح ملی مهارت‌افزایی و کارآفرینی دانش‌آموزی بنیاد علوی را در خراسان رضوی اجرا می‌کند و در حال حاضر ۱۵ هزار دانش‌آموز در ۱۴ هنرستان پسرانه و دخترانه در تربت‌ حیدریه به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش هدایت شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha