• دوشنبه / ۲۳ مهر ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403072317946
  • منبع : نمایندگی فارس

استخدام ۷۱ معلم با نیازهای ویژه در فارس/ ضرورت مناسب‌سازی معابر برای معلولان

استخدام ۷۱ معلم با نیازهای ویژه در فارس/ ضرورت مناسب‌سازی معابر برای معلولان

ایسنا/فارس مدیرکل آموزش و پرورش فارس اعلام کرد: در راستای اجرایی شدن قانون استخدامی معلولان در دستگاه‌های اجرایی درسال گذشته از مجموع سهمیه استخدامی معلمان استان، تعداد ۷۱ معلم با نیازهای ویژه جذب کردیم که از این تعداد ۳۹ نفر از آن‌ها معلمان روشندل هستند.

فرشید قاسمی امروز، ۲۳ مهرماه در آیین گرامیداشت روز جهانی عصای سفید ویژه روشندلان که در مجتمع آموزشی نابینایان شوریده شیرازی ناحیه ۴ شیراز برگزار شد، تأکید کرد: باید عزت نفس را در دانش‌آموزان با نیازهای ویژه تقویت و ارتقا دهیم.

وی با اشاره به فعالیت مجمع آموزشی ویژه نابینایان در شیراز ادامه داد: در آموزشگاه نابینایان شوریده شیرازی، ۱۱۰ دانش‌آموز تحصیل می‌کنند و یکی از وظایف آموزش و پرورش فراهم ساختن زمینه ارتقای تحصیلات این دانش‌آموزان و بهبود یادگیری است، لذا تلاش کردیم بهترین دبیران را در این آموزشگاه به کار گیریم.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس یادآور شد: اخیرأ نیز نمایشگاهی از دستاوردهای حوزه یادگیری دانش‌آموزان روشندل در نگارخانه اداره‌کل آموزش و پرورش برپا شده است تا دبیران از این تجهیزات کمک آموزشی در آموزش دانش‌آموزان روشندل استفاده کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی فارس نیز گفت: امروز را به نام روز جهانی عصای سفید نامیده‌اند و مفهوم عصا آن چیزی است که به یک فرد زندگی می‌بخشد.

خلیل عابدی با گلایه از وضعیت نامناسب برخی معابر شهری در استان خواستار مناسب‌سازی بیشتر این معابر برای معلولان خصوصا روشندلان شد و گفت: آموزش و پرورش فارس در ارائه خدمات به دانش‌آموزان آسیب دیده همواره پیش‌رو بوده است.

وی تصریح کرد: اغلب دانش‌آموزان دارای آسیب بینایی در مدارس عادی تحصیل می‌کنند لذا ما در هر مدرسه معلمی را مشخص کردیم تا به یاری دانش‌آموزان آسیب دیده در مدارس عادی بپردازند و موانع مسیر تحصیل آن‌ها را رفع کنند.

عابدی ادامه داد: در سطح استان بیش از ۸۰۰ دانش‌آموز نابینا و کم بینا داریم که از این آمار، تعداد ۱۱۰ دانش آموز در مجتمع آموزشی نابینایان شوریده شیرازی و حدود ۳۰  دانش‌آموز نیز در کلاس ویژه نابینایان و کم بینایان در مدارس استثنایی استان و حدود ۷۰۰ دانش‌آموز نابینا و کم بینا در کنار دانش‌آموزان در مدرسه عادی مشغول تحصیل هستند.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha