سید مرتضی موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند، در گفت وگو با ایسنا هدف از اجرای این آییننامه را اجرای تکالیف معین در سند تحول دولت مردمی مبنی بر زیست سالم دانشجویی، شناسایی استعدادهای برتر، معرفی الگوهای مناسب دانشجویی، تشویق دانشجویان به افزایش فعالیت داوطلبانه و تلاش برای نوآوری در حوزه آموزش و پژوهش بیان کرد.
وی افزود: تقویت مشارکتجویی، احساس مسئولیت اجتماعی، بسترسازی برای توسعه مهارتهای فردی و اجتماعی و نخبه پروری دانشجویان از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
نایب رئیس و دبیر شورای انتخاب دانشجویان سرآمد دانشگاه بیرجند اظهارکرد: دانشجویان سرآمد در این طرح در 7 حوزه آموزشی، پژوهشی، فرهنگی- اجتماعی، هنری، فناوری، هنری، ورزشی و بینالملل انتخاب میشوند که از میان آنان دانشجوی سرآمد سرآمدان دانشگاه برگزیده میشود.
موسوی یادآور شد: اعطای تسهیلات ویژه به برگزیدگان این طرح در قالب آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری و همچنین اعطای تسهیلات رفاهی در قالب معافیت از پرداخت هزینه خوابگاه، تغذیه و کمک هزینه تحصیلی از مهمترین بخشهای این طرح است.
دانشگاه بیرجند به عنوان قطب علمی و آموزشی شرق کشور و بزرگترین و قدیمی ترین مؤسسه آموزش عالی استان خراسان جنوبی با بیش از 46 سال سابقه و کارکرد علمی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی 30 هزار نیروی متخصص تربیت کرده است.
دانشگاه بیرجند براساس آخرین رتبه بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در زمره دانشگاههای جامع سطح ۲ در تراز عملکرد ملی و با مأموریت محوری توسعه آموزش، پژوهش و فناوری و کمک به رفع چالش های ملی قرار گرفته است.
انتهای پیام
نظرات