• شنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1403072115895
  • خبرنگار : 71658

سازمان بهداشت آفریقا: «آبله میمونی» همچنان یک مسئله اصلی بهداشت عمومی است

سازمان بهداشت آفریقا: «آبله میمونی» همچنان یک مسئله اصلی بهداشت عمومی است

رئیس مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آفریقا (Africa CDC) اخیرا در بحبوحه افزایش موارد جدید ابتلا به «ام‌پاکس» (آبله میمونی) تاکید کرد این بیماری هنوز یک مشکل اصلیِ بهداشت عمومی در آفریقاست.

به گزارش ایسنا، «ژان کاسیا»، رئیس این مرکز بهداشتیِ رسمی در یک کنفرانس خبری گفت در مجموع ۳۱۸۶ مورد جدید ابتلا به آبله میمونی در هفته گذشته گزارش شده است که ۴۸۹ مورد، تایید و ۵۳ نفر از این بیماران نیز فوت شده‌اند.

وی با بیان اینکه «ما از نظر مرگ و میر کاهشی نداریم و در مقایسه با هفته‌های گذشته شاهد افزایش نیز هستیم،» افزود: برای جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری باید اقدامات متعددی از جمله واکسیناسیون را تسریع کرد.

بر اساس آخرین داده های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آفریقا، در سال جاری میلادی (۲۰۲۴) تاکنون بیش از ۳۸ هزار و ۳۰۰ مورد ابتلا در ۱۶ کشور این قاره ثبت شده است که با ۹۷۹ مرگ همراه بوده است.

بیشتر بخوانید:

غنا و زامبیا آخرین کشورهایی هستند که از شیوع ام‌پاکس در این قاره خبر داده‌اند.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) پس از انتشار نوع جدیدی از این عفونت ویروسی از کنگو به کشورهای همسایه، ام‌پاکس را در ماه اوت برای دومین بار طی ۲ سال گذشته یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و جهانی اعلام کرد.

کاسیا گفت کمپین واکسیناسیون که آخر هفته گذشته در کنگو، آسیب‌دیده‌ترین کشور منطقه ناشی از این بیماری آغاز شد، با بیش از ۱۶۰۰ نفر واکسینه شده و عمدتاً در شرق این کشور در مسیر درستی قرار دارد.

به گزارش آناتولی، بنابر اعلام Africa CDC، نیجریه که ۱۰ هزار دُز واکسن از ایالات متحده دریافت کرده، قرار است در روزهای آینده واکسیناسیون را آغاز کند.

ام‌پاکس علائمی شبیه آنفلوآنزا و ضایعات پر از چرک را در افراد مبتلا ایجاد می‌کند.

در همین حال، آژانس بهداشت سازمان ملل (WHO) نیز اخیرا اعلام کرد استفاده از اولین آزمایش تشخیصی ام‌پاکس را تایید کرده است، ابزاری کلیدی در کشورهایی که با شیوع این بیماری مبارزه می‌کنند.

سازمان جهانی بهداشت در بیانیه‌ای اعلام کرد: تأیید استفاده اضطراری از این آزمایش در گسترش ظرفیت تشخیصی در کشورهایی که با شیوع بیماری ام‌پاکس مواجه هستند، حیاتی خواهد بود.

این آزمایش که سنجش Alinity m MPXV نام دارد، امکان تشخیص ویروس ام‌پاکس از سواب‌های گرفته شده از ضایعات انسانی را فراهم می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha