سیدجلیل بامشکی در گفتوگو با ایسنا اظهارکرد: رویداد ملی سقاخانه برای دومین سال با همکاری بنیاد ملی نخبگان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و خانه خلاق و نوآوری اشراق برگزار میشود.
وی افزود: این رویداد، رویدادی مسئله محور است و ایدهپردازان باید با توجه به ارتقاء سطح خدمترسانی به زائرین ایده ارائه دهند. بنابراین قابل اجرا بودن ایدهها و تبدیل ایده به استارتاپ در این رویداد اهمیت بالایی دارد.
بامشکی گفت: در جلسات منتورینگ، ایدهها پرورش و کامل خواهند شد تا به مرحله اجرا برسند. در صورتی که گروه ایدهپرداز توانمندی و آمادگی به اجرا درآوردن ایده را داشته باشد مرحله اجرا نیز به خود گروه سپرده میشود.
معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: فراخوان دومین دوره این طرح ملی از ۱۵ مهرماه آغاز شده و اطلاع رسانی آن در فضای عمومی، دانشگاهی، نخبگانی و حوزه علمیه صورت گرفته است.
وی ادامه داد: تمرکز در دومین دوره برگزاری این طرح ملی، معرفت و شناخت امام است ضمن اینکه در محورهای شهری، فرهنگی و عمرانی به این مهم پرداخته میشود.
معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد افزود: ۳ قالب شامل طرحهای نوآورانه، ارائه ایده و طرحهای اجرایی برای دومین رویداد ملی سقاخانه در نظر گرفته شده است و در این دوره با شرکتهای دانشبنیان همسو و با طرحنوآورانه آشنا همراه خواهیم شد.
بامشکی عنوان کرد: فرآیند کلی پژوهشها به ما در تجربه شناسایی مسائل کلیدی کمک خواهد کرد و محور نیاز به فناوری در حوزه زیارت بررسی خواهد شد، همچنین ترویج و فعالسازی در برنامهریزی در نظر گرفته شده است که یکی از محورهای این رویداد است.
وی گفت: یکی از محورهای فرآیند برگزاری، نشست نخبگانی و شرکتهای فناورانه بوده که در دستور کار قرار گرفته است. در حوزه پرورش ایده برنامه ارائه مشاوره و برگزاری کارگاههای آموزشی جهت توانمندسازی را خواهیم داشت، همچنین همراه با اختتامیه این رویداد برگزاری دوره تکمیلی برای پرورش ایدههای کسب و کار پیشبینی شده است.
وی عنوان کرد: سال گذشته ۳۸۰ طرح به دبیرخانه این رویداد ارسال شد که از این تعداد ۹۰ مورد به مرحله دوم رسید و پس از داوری در مرحله دوم ۲۰ طرح در مراسم اختتامیه برای داوران ارائه شد و از مجموع این تعداد ۹ مورد به عنوان ایدههای برتر معرفی و تجلیل شدند.
معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد تصریح کرد: ارتقاء مفهوم زیارت و شناسایی ایدههای مسئله محور در حوزه زیارت از اهداف کلی برگزاری رویداد ملی سقاخانه است.
وی افزود: در خصوص برگزاری مراسم اختتامیه بسته به پذیرش طرح و ایده زمان قطعی مشخص نیست، اما دی ماه برای برگزاری اختتامیه برنامهریزیهای لازم صورت گرفته است.
بامشکی بیان کرد: حمایت از ایدههای برتر در راستای اجرایی شدن آن نیز در دستور کار قراردارد و در واقع بنیاد ملی نخبگان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و خانه خلاق و نوآوری اشراق در روند تبدیل ایده به محصول را به گروههای ایدهپرداز کمک میکنند.
انتهای پیام
نظرات