«مسعود چراغی» در این خصوص به ایسنا اظهار کرد: در راستای اجرای مصوبه کارگروه آرد و نان و تنظیم بازار مهران و به منظور بالا بردن دانش مهارت و بهبود کیفیت پخت نان، دورههای مختلف آموزشی برای همه واحدهای خبازی درسطح شهرستان برگزار میشود.
وی افزود: شهرستان مهران دارای تعداد حدود ۶۰ واحد نانوایی در انواع لواش، تافتون، بربری، سنگک و ساجیپز است که برای اجرای این آموزشها متناسب با نوع پخت نانواییها، برنامهریزی لازم در نظر گرفته شده و نانوایان محترم با حضور در این کلاسها، مهارتهای لازم را کسب و با شرکت در آزمونهای پایان دوره تئوری و عملی و کسب نمره قبولی، گواهینامه مهارتی را دریافت میکنند.
انتهای پیام
نظرات