• دوشنبه / ۱۶ مهر ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1403071612344
  • خبرنگار : 50233

مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان:

فصل کاشت درخت از زمستان به پاییز منتقل شود

فصل کاشت درخت از زمستان به پاییز منتقل شود

ایسنا/سمنان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با اشاره به تنوع اقلیمی در این استان پهناور معتقد است که می‌توان فصل کاشت درخت در این استان را از اواخر زمستان به پاییز منتقل کرد.

جعفرمرادی حقیقی امروز (۱۶ مهر ماه) در نشست بررسی اهداف طرح ملی کاشت یک میلیارد در اداره کل منابع طبیعی استان سمنان اظهار کرد: اگرچه فصل درختکاری در این استان هرساله از اسفند ماه آغاز می‌شود اما با توجه به تنوع اقلیمی اما به منظور بهره‌مندی درختان از بارش‌های پاییزی، می‌توانیم، فصل درختکاری را از زمستان به پاییز منتقل کنیم.

وی به طرح کاشت یک میلیارد درخت در دولت قبل اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه تلاش‌ها و زحماتی که در این طرح کشیده شده، طرح کاشت یک میلیارد درخت در فرآیند کار با مشکلات و چالش‌هایی مواجه بوده که نیازمند آسیب شناسی است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از کارشناسان این حوزه درخواست کرد: نقاط ضعف و قوت این طرح را شناسایی و با منابع طبیعی و آبخیزداری استان در میان بگذارند تا این طرح برای اجرا در سال‌جاری اصلاح شود.

وی با اشاره به عملکرد استان در این طرح گفت: سال گذشته بالغ بر سه میلیون اصله نهال در نهالستان‌های استان سمنان تولید با کمک مردم و دستگاه‌ها در سطح زیادی از عرصه‌های طبیعی استان کاشته شدند.

مرادی حقیقی اظهار کرد: سال گذشته ۱۱هزار دانش آموز استان در قالب پویش طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت با این اداره کل مشارکت داشتند که امید می‌رود این همراهی امسال نیز ادامه یابد.

وی از توجه به زراعت چوب، در قالب همین طرح خبر داد و افزود: بیشترین اقبال به طرح‌های زراعت چوب استان سمنان در شهرستان گرمسار بوده است.

این مدیر مسوول ادامه داد: علاوه بر تولید گونه‌های چندمنظوره در نهالستان‌های منابع طبیعی، بخشی از نهال‌های تولیدی در طرح‌های احیای مناطق بیابانی و مقابله با بیابان‌زایی مورد استفاده قرار گرفت.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان از برنامه‌ریزی برای تولید بیش از سه میلیون نهال دیگر در این استان خبر داد و افزود: این نهال‌ها که هم‌اکنون در سه نهالستان استان در حال تولید هستند در فصل کاشت به تدریج برای کاشت توزیع خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۷-۱۷ ۰۵:۵۹

یکی ازبهترین و مفید ترین کارها برای آبادانی کشور درخت کاری درسطح وسیع وبا پشتیبانی این فعالیت تا نتیجه دادن است انشالله دراینده نه چندان دور مردم اززحمات مسئولین دراین خصوص بهرمند خواهند شد.

avatar
۱۴۰۳-۰۷-۱۷ ۱۰:۴۹

قبلا شهرداری درخت رایگان در اختیار مردم می‌گذاشت اما الان باید بقیمت گران بخریم حد اقل درخت میوه توت انجیر که ثمر داشته باشد انگورزیتون چیزی باشد که بکار بیاد