به گزارش ایسنا، به همت جهادگران عرصه تولید انرژی های تجدید پذیر با توجه به فناوری های کسب شده در حوزه انرژی های تجدید پذیر در جهاددانشگاهی علم و صنعت احداث ۱۰۰۰سامانه حمایتی ۵ کیلوواتی توسط سازمان انرژی های تجدید پذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) به این سازمان واگذار شد.
این واگذاری در راستای اجرای طرح تولید برق خورشیدی و حمایت هدفمند دستور ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۱ برای خانوار های تحت پوشش سازمان های بهزیستی ، کمیته امداد ، بسج سازندگی و معاونت روستایی مناطق محروم ریاست جمهوری با همکاری ساتبا و شرکت توزیع برق است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علم و صنعت، یکی از مزیت های نوین این دانش نسبت به سایر رقبا طراحی و ساخت کامل این سامانه با فناوری بومی است که علاوه بر ایجاد اشتغال دانش بنیان و کمک به رفع ناترازی برق ، باعث در امد زایی خانواده های کم برخوردار مناطق محروم کشور میشود.
سازمان جهاد دانشگاهی علم و صنعت در راستای کمک به حل مشکل ناترازی برق کشور برنامه ریزی برای احداث نیروگاه های خورشیدی و طراحی و ساخت تجهیزات نیروگاهی شامل اینورترها، ترانس و نیاز های نیروگاهی کشور به میزان حد اقل ۱۰۰۰ مگاوات را در دستور کار دارد و در این راستا ضمن بی نیازی کشور از واردات تجهیزات نیروگاهای خورشیدی باعث رفع بعضی از ناترازی برق کشور میشود.
انتهای پیام
نظرات