بهگزارش ایسنا، سرهنگ جعفر بادفر امروز سهشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ در نشست با فعالان اجتماعی گفت: با توجه به ضرورت برگزاری جلسه با فعالان اجتماعی به منظور پیشگیری از وقوع جرائم، حفاظت و صیانت از مواریثفرهنگی نشستی با یکی از فعالان اجتماعی در محل دفتر فرماندهی یگان حفاظت میراثفرهنگی برگزار شد.
فرمانده یگان حفاظت میراثفرهنگی استان بوشهر افزود: ارسال و اخبار و گزارشها در خصوص عدم تخریب و حفاری آثار، برجستهسازی مواریث تاریخی و فرهنگی به عنوان هویت کشور در بستر فضای مجازی و بهره بردن از این فضا به منظور انتشار هشدارهای قانونی و حفاظتی از مهمترین موارد مطرح شده در این نشست بود.
او گفت: معرفی سامانه ۰۹۶۶۲ به منظور آگاهسازی ماموران یگان حفاظت در زمینه خرید، فروش و قاچاق اشیا عتیقه و فروش فلزیاب از دیگر موضوعات مهم مطرح شده در این نشست بود که مقرر شد چنین جلساتی ادامهدار باشد.
فرمانده یگان حفاظت میراثفرهنگی استان بوشهر اضافه کرد: این نشست با فعالان اجتماعی به منظور پیشگیری از وقوع جرائم در حوزه میراثفرهنگی برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات