علی تیرگیر در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال در راستای عدالت آموزشی پیرو منویات مقام معظم رهبری بر اساس اساسنامه مدارس عشایری برای دانشآموزان عشایری سهمیه خاص ویژه دانشگاه فرهنگیان در نظر گرفته شده است گفت: پیشبینی شده بود حدود ۲۰۰۰ دانشآموز عشایری از سهمیه دانشگاه فرهنگیان استفاده کنند.
وی درباره اینکه چقدر از این تعداد محقق شده است افزود: به دلایل مختلف از جمله کسب نکردن حد نصاب نمره ظرفیت پر نشد که احتمالا به مانند آزمونهای استخدامی از طریق تکمیل ظرفیت پر شوند.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه نمیتوان گفت ۱۰۰ درصد پیشبینی را جذب کردهایم اما درصد خوبی از سهمیه را جذب کردهایم ادامه داد: شیوه استخدام و به کارگیری این افراد به دانشگاه فرهنگیان و امور استخدامی بستگی دارد.
تیرگیر با بیان اینکه امسال کمبود معلم در مدارس عشایری مدیریت شد و وضعیت امسال نسبت به سال گذشته بهتر است عنوان کرد: کلاس بدون معلم در مدارس عشایری نداریم و اگر احیانا با تاخیر کلاسها برگزار میشود، این کمبود تا هفتههای آینده حل میشود.
وی با بیان اینکه بیش از ۷۰۰۰ مدرسه عشایری در کل کشور وجود دارد اظهار کرد: ۲۲۴ هزار و ۵۰۲ دانش آموز عشایر در کشور وجود دارد که افزایش دانش آموزان پایه اول را داشتیم اما در کل تعداد دانش آموزان روند ثابتی داشت.
انتهای پیام
نظرات