جلالی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تا پایان شهریور ماه سال جاری تعداد ۹۲ خانە هلال روستایی و ۴۲ خانه هلال شهری فعالیت داشته است.
وی بیان کرد: تاکنون ۶۹۰ دوره آموزشی برای اعضای خانههای هلال توسط مربیان هلال احمر برگزار شده است که ۲۳۷ دوره آموزش همگانی، ۲۲۹ دوره آموزش آمادگی در برابر مخاطرات و بیش از ۱۵۰ دورههای آموزش متنوع و امدادی برگزار شده است که بیش از ۱۶ هزار نفر در دورههای آموزشی هلال احمر شرکت نمودند.
وی افزود: هدف از تاسیس خانههای هلال، افزایش تابآوری محلی جمعیت، آموزش همگانی، تحقق شعار داوطلب محوری و بهرهمندی از مشارکت افتخاری و داوطلبانه همه افراد متقاضی فعالیت در جمعیت هلالاحمر به منظور ارتقاء فرهنگ داوطلبی، توجه به صلح و دوستی، کرامت انسانها در جامعه و تقویت روحیه مدافعهگری در زمان آرامش و در مواقع بحران در راستای اهداف جمعیت هلال احمر است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان با بیان اینکه خانههای هلال ایده ارزشمند برای خدمت رسانی در بحران و حوادث است گفت: تشکیل خانههای هلال یک ابتکار نوین برای جلب مشارکت محلی در زمان طلایی حوادث است، لذا اگر هر روستایی، یک خانه هلال داشته باشد، در دقایق طلایی، اعضای خانه هلال میتواند به داد مردم برسد و تمام فعالیتها در خانههای هلال داوطلبانه است.
دکتر جلالی ادامه داد: در خانههای هلال افراد به صورت رایگان آموزش میبینند تا در بحرانها به خود و دیگران کمک کنند.
مدیریت این مراکز با هلال احمر است اما برای تامین تجهیزات و امکانات همه میتوانند در این زمینه به مراکز کمک کنند.
انتهای پیام
نظرات