• چهارشنبه / ۴ مهر ۱۴۰۳ / ۱۶:۲۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403070403468
  • خبرنگار : 30147

بخشدار مطرح کرد

کلاس‌های درس کانکسی و مختلط دغدغه آموزش و پرورش سرولایت

کلاس‌های درس کانکسی و مختلط دغدغه آموزش و پرورش سرولایت

ایسنا/خراسان رضوی بخشدار سرولایت از فرسوده بودن ۳۵ درصد مدارس این بخش خبر داد و گفت: گرچه کمبود کلاس درس و مدرسه نداریم اما حدود ۶۲ کلاس چندپایه ابتدایی و ۴ تا مدرسه مختلط در متوسطه اول داریم.

باقر صدیقی در حاشیه سفر معاون وزیر آموزش و پرورش و مدیرکل عشایر و مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به این بخش در خصوص مشکلات و نیازهای آموزش و پرورش منطقه به ایسنا گفت: هنوز در ۷ مدرسه بخش سرولایت از جمله طالبی، خایسک، آققایه، کلاته حاجی، سلطان میدان، عبدالله گیو و برزنون ۷ کلاس کانکسی داریم.

وی با تأکید بر اینکه می‌طلبد هر چه سریع‌تر با توسعه مدارس و رفع کمبودها این تعداد کلاس درس کانکسی جمع‌آوری شود، خاطرنشان کرد: بخش سرولایت به جد با کمبود امکانات و تجهیزات الکترونیکی و کارگاه‌های مهارت‌آموزی در رشته‌های فنی و هنرستانی مواجه است.

بخشدار سرولایت حفاظت فیزیکی مدارس را یکی دیگر از دغدغه‌های آموزش و پرورش بخش سرولایت دانست و تصریح کرد: مدارس بخش سرولایت در سرانه و فضاهای ورزش به مشکل و کمبود مواجه‌اند.

وی اظهار کرد: بخش سرولایت به عنوان دیار علم و ایثار، زادگاه برخی فرهیختگان و اندیشمندان همچون پروفسور حسین صادقی و زنده یاد رضا صادقی دارنده المپیاد جهانی ریاضی است.

صدیقی با بیان اینکه از سال ۱۳۲۳ اولین مدرسه روستایی کشور در این بخش افتتاح و راه‌اندازی شد، خاطرنشان کرد: سرولایت با پیشینه و دیرینه بسیار غنی در حوزه فرهنگ و آموزش و پرورش و پرورش انسان‌های توانمند و فرهیخته دارد.

وی با اشاره به اینکه بیشتر مدیران و روسای نواحی آموزش و پرورش و ادارات آموزشی شهرستان‌ها از منطقه سرولایت هستند، اظهار کرد: این نشان می‌دهد که مردم منطقه هم فرهنگ دوست هستند و علاقه به حوزه‌های فرهنگی و علمی دارند.

بخشدار سرولایت اظهار کرد: علیرغم اینکه سرولایت از استعدادها و قابلیت‌های بسیاری برخوردار است اما متأسفانه آنچنان که باید هنوز نیازهای حوزه آموزش و پرورش مرتفع نشده است.

وی با بیان اینکه این قابلیت‌ها موجب شد تا بخش سرولایت امروز میزبان مقامات کشوری و استانی باشد، گفت: امروز زنگ بازگشایی مدارس عشایر، زنگ مهر و ایثار و مقاومت نواخته شد.

صدیقی با اعلام اینکه بیشترین کمبودهای بخش در حوزه تجهیزات، لوازم آموزشی کارگاه‌های مهارت‌آموزی و هنرستانی است، اظهار کرد: بخش سرولایت دارای ۱۴ کلاس متوسطه اول، ۷ کلاس متوسطه دوم و ۴۳ کلاس ابتدایی است.

وی بیان کرد: اکنون ۳۴۰ معلم در حال آموزش به ۱۲۱۲ دانش‌آموز در مقطع ابتدایی، ۵۳۶ دانش‌آموز در متوسط اول و ۳۷۲ دانش‌آموز در مقطع متوسط دوم هستند.

بخشدار سرولایت در پایان افزود: خوشبختانه مشکل کمبود نیرو به صورت بحرانی نداریم اما نیروهای غیربومی مشکل تردد و تصمیم سریع در انتقال و جابجایی را دارند.

بخش سرولایت به مرکزیت شهر چکنه در ۹۴ کیلومتری شمال غرب شهرستان نیشابور واقع است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha