به گزارش ایسنا، دکتر شهرام صیادی روز چهارشنبه چهارم مهرماه همزمان با روز جهانی بهداشت محیط گفت: ۱۸۵ کارشناس با هدف نظارت و حفظ بهداشت و سلامت محیط تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه به صورت شبانه روزی بر ۵۰ هزار واحد صنفی، اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان نظارت میکنند.
وی افزود: با تلاش کارشناسان سلامت محیط بیش از ۱۵۰ هزار بازدید نظارتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی طی شش ماه گذشته صورت گرفته است و پنج هزار و ۶۰۰ متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و دو هزار و ۵۵۲ مورد منجر به پلمب شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: با هوشیاری و دقت بازرسان در تامین و مراقبت سلامت محیط که رکن اصلی زندگی سالم است از ابتدای سال ۹۰ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد و غیر بهداشتی معدوم و ۱۲ مورد کارگاه غیرمجاز تولید کننده مواد غذایی کشف شد.
وی افزود: در بازدیدهای انجام شده و کنترل آب شرب مصرفی بیش از پنج هزار و ۴۰۰ نمونه برداری و بیش از ۸۵ هزار مورد کلرسنجی انجام شده است.
انتهای پیام
نظرات