سعید نارویی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اهمیت گلخانهها در کشاورزی اظهار کرد: با توجه به چالش کمبود آب؛ تغییر الگوی کشت ضرورت دارد به طوریکه توسعه سطح زیرکشت گلخانهها به اصلاح الگوی کشت و افزایش تولید در حوزه کشاورزی کمک میکند.
وی ادامه داد: سالانه بیش از ۹۳ هزار تن انواع محصول نظیر گوجهفرنگی، خیار، فلفل دلمهای، بادمجان، توت فرنگی و سبزیجات برگی در گلخانههای سیستان و بلوچستان تولید و روانه بازار مصرف داخل و خارج کشور میشود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان صرفهجویی در مصرف آب، افزایش بهرهوری، امکان کاشت و برداشت محصول در تمام فصول، امکان پرورش محصولات خارج از فصل و اقلیم، قابلیت مقابله با تهدیدات و خسارات به خاطر امکان کنترل و اقدامات پیشگیرانه را از مزایای کاشت گلخانهای در استان ذکر کرد و افزود: گوجهفرنگی، خیار، فلفل دلمهای، بادمجان، توت فرنگی، سبزیجات برگی و گل رز عمده محصولات تولیدی گلخانههای این استان هست که بخش توجهی از این محصولات نظیر گوجه فرنگی به خارج کشور صادر شده است.
وی ادامه داد: سطح تولید محصولات گلخانه ای در سیستان و بلوچستان از ۷۳ هزار تن سالهای گذشته به بیش از ۹۳ هزار تن افزایش یافته که این امر به افزایش سطح گلخانههای استان از ۳۸۶ هکتار به ۵۱۰ هکتار مربوط می شود.
انتهای پیام
نظرات