به گزارش ایسنا، «عبدالله بن زاید» وزیر خارجه امارات در جریان دیدار با «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجه اتحادیه اروپا بر حمایت از تمامی تلاشها در راستای حصول آتشبس در غزه تاکید کرد.
براساس گزارش اسکای نیوز عربی، وزیر خارجه امارات بر تمایل کشورش به همکاری با اتحادیه اروپا و جامعه جهانی جهت حل بحران انسانی در نوار غزه تاکید کرد.
وی در ادامه افزود برقراری صلح فراگیر براساس راهکار تشکیل ۲ دولتی تنها راه برای برقراری صلح و امنیت در منطقه است.
پیشتر وزیر خارجه امارات اعلام کرده بود که کشورش آماده حمایت از پسا جنگ غزه بدون تشکیل کشور فلسطین نیست.
ابوظبی ماه گذشته میلادی اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی درباره احتمال مشارکت امارات و برخی از دیگر کشورها برای کمک به تشکیل دولت آینده در غزه پس از جنگ را محکوم کرد.
ماه مه، امارات از رای مجمع عمومی سازمان ملل به نفع عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل استقبال کرد و آن را «گامی تاریخی در مسیر صلح و دستیابی به راهکار ۲ دولتی» دانست.
هفتم اکتبر گذشته بود که رزمندگان حماس و مقاومت فلسطین با نفوذ به جنوب اراضی اشغالی عملیات طوفان الاقصی را علیه رژیم صهیونیستی رقم زده و در جریان این عملیات تعدادی صهیونیست را به هلاکت رسانده و دهها تن از آنها را نیز به اسارت گرفتند. این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد که تاکنون بیش از ۴۱ هزار و ۲۲۶ شهید و ۹۵ هزار زخمی بر جای گذاشته است. هیچ دورنمایی از آتشبس در غزه دیده نمیشود و رژیم صهیونیستی در سایه حمایتهای تسلیحاتی، سیاسی و مالی ایالات متحده، به احکام بینالمللی بهویژه از سوی شورای امنیت و دیوان بینالمللی دادگستری بیتوجهی میکند.
از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، رژیم صهیونیستی محاصرهای را که از سالها قبل علیه این منطقه اعمال کرده بود، تشدید کرد، همچنین تنها نیروگاه برق غزه از کار افتاده، تعداد بسیار محدود کامیونهای سوخت وارد نوار غزه میشود و همانند سایر کمکهای بشردوستانه جوابگوی نیازهای ساکنان نیست.
از زمان آغاز عملیات فلسطینی طوفان الاقصی در هفتم اکتبر 2023، مناطق مختلف کرانه باختری هم شاهد عملیاتهای ضد صهیونیستی و همچنین تشدید تجاوزات صهیونیستها بوده است.
با گذشت ۳۴۷ روز از آغاز تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، رزمندگان مقاومت همچنان ضربات سنگینی را به اشغالگران وارد میکنند و با تغییر روشهای مبارزه خود، کمینهای پیچیده و جنگ چریکی علاوه بر وارد کردن دشمن به یک جنگ فرسایشی، ارتش رژیم اشغالگر را سردرگم کردهاند.
انتهای پیام
نظرات