بهمنظور توسعه همکاریهای منطقهای و راهبردی تفاهمنامه همکاریهای آموزشی، فناوری، اشتراکی و توسعهای با رویکرد بالا بردن ظرفیتهای سرمایهگذار بر اساس طرح آمایش سرزمین امروز، ۲۷ شهریور مابین روسای اتاقهای بندرعباس، زاهدان، بوشهر، اهواز، خرمشهر، آبادان، خرم آباد، کرمان، یاسوج و فارس منعقد شد.
رئیس اتاق بازرگانی فارس در حاشیه این نشست گفت: این تفاهمنامه میتواند در جهت اشتراک تجربیات و دستاوردهای اتاقها با هدف ارتقا سطح دانش فنی و پیشبرد اتاقها به سوی اتاق نسل چهارم نقش قابل توجهی ایفا کند.
محمدصادق حمیدیان افزود: همکاری در زمینههایی از جمله فعالیتهای آموزشی و کارشناسی تخصصی؛ تقویت فعالیت بخش خصوصی و ترویج راه حلهای نوآورانه برای پاسخگویی به نیازهای ذینفعان اتاقها؛ برگزاری رویدادهای مشترک داخلی و بینالمللی، توسعه حوزه سرمایهگذاری و همچنین ایجاد راهکارهای مشترک برای رفع مشکلات حوزه اقتصاد جنوب کشور از دیگر زمینههایی است که در این تفاهمنامه دیده شده است.
وی با تاکید بر اینکه همکاری در حوزه مسئولیت اجتماعی بخش خصوصی جنوب کشور از محورهای مورد تاکید اتاقها در این تفاهمنامه است، ابزار امیدواری کرد که امضای این تفاهمنامه سرآغاز فصل تازهای از فعالیتهای اتاق های بازرگانی و همکاریها در بخش خصوصی کشور است.
حمیدیان بیان کرد: با توجه به ظرفیت بالای هر استان در حوزههای اقتصادی، این تفاهمنامه مابین ۱۰ اتاق بازرگانی میتواند شرایط منحصر به فردی را برای ذینفعان اتاق و فعالیت صنعتگران و فعالان اقتصادی استانها ایجاد کند و شاهد جهش مطلوبی در حوزه صادرات و واردات کشور باشیم.
رئیس اتاق بازرگانی فازس اضافه کرد: رسالت اتاقهای بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی، ایجاد شرایط بهینه فعالیت بخش خصوصی و بهبود فضای کسب و کار است که اجرای این تفاهمنامه در اتاقهای جنوب کشور میتواند گام موثر و حرکت امیدبخشی در جهت ارائه خدمات متنوع و با کیفیت با ذینفعان اتاق و در نهایت تقویت بخش اقتصاد کشور باشد.
در ادامه سیدمهدی طبیبزاده، رئیس اتاق بازرگانی کرمان نیز گفت: این تفاهمنامه در ۱۵ محور اصلی مطالعاتی، پژوهشی، آموزشی و عملیاتی طراحی و با شش محور اجرایی مشخص و به طور همزمان در ۱۰ اتاق اجرا خواهد شد.
خورشید گزدرازی، رئیس اتاق بازرگانی بوشهر هم با اشاره به اینکه امضای این تفاهمنامه جهت ارتقای سرمایهگذاری در اقتصاد دریامحور؛ بر ضرورت نگاه و تعریف جدید از همکاریهای منطقهای تاکید کرد.
محمد خاکی، رئیس اتاق بازرگانی خرم آباد نیز گفت: انتقال تجربیات موفق اتاقها و رویکرد اشتراکی در انتقال تجربیات میتواند آینده بهتری را برای ذینفعان اتاقها به همراه داشته باشد.
عبدالله قبادی، رئیس اتاق بازرگانی یاسوج هم بر توسعه صادرات غیرنفتی از طریق ارتقای سطح همکاری و مشارکت ذینفعان در همافزایی اتاقهای دهگانه جنوب کشور تاکید کرد.
سید مصطفی موسوی رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر نیز امضای این تفاهم نامه را دستاوردی در جهت رسیدن به اهداف جمعی اتاق های کشور دانست و ابراز امیدواری کرد که با اجرایی شدن این تفاهم نامه شاهد جذب و افزایش سرمایه گذاری در کشور باشیم.
سیامک علی شاپور، رئیس اتاق بازرگانی آبادان هم با اشاره به ظرفیت.های توسعه و تبادل اطلاعات و ارتباطات در عصر حاضر گفت: امضای تفاهمنامه همکاری میان اتاقها در عصر توسعه تکنولوژی بر همافزایی و فعالیت جمعی برای ارتقای سطح دانش فنی اتاقها در جهت ارائه خدمت به ذینفعان موثر خواهد بود.
عبدالحکیم ریگی، رئیس اتاق بازرگانی زاهدان هم با اشاره به پتانسیلهای بالا و بکر فعالیتهای اقتصادی اعم از تولیدی و خدماتی استانهای جنوبی کشور بر ضرورت طراحی نقشه راه مبتنی بر تفاهمنامه حاضر تاکید کرد و گفت: سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان به ویژه ظرفیت عظیم مکران میتواند بازتعریفی از صادرات دانش محور و ارتقای سرمایهگذاریهای مولد را در پی داشته باشد.
به گزارش ایسنا، در این نشست مقرر شد دبیرخانه مشترک اتاقهای جنوب کشور تا تشکیل دبیرخانه دائم در اتاق بازرگانی کرمان مستقر و فعالیتهای خود را آغاز کند. این تفاهمنامه بعد از امضا به در تمام اتاقها قابلیت اجرا خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات