• شنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۹:۳۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403062415227
  • خبرنگار : 50046

عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری کشور:

وجود ۱۷۰ هزار هکتار بافت ناکارآمد شهری در کشور

وجود ۱۷۰ هزار هکتار بافت ناکارآمد شهری در کشور

ایسنا/خراسان شمالی عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری کشور از وجود ۱۷۰ هزار هکتار بافت ناکارآمد شهری در کشور خبر داد.

سید مسلم سید الحسینی در کارگاه آموزشی آشنایی با فرآیندها و مقررات بازآفرینی شهری خراسان شمالی،   گفت: ۱۷۰ هزار هکتار بافت ناکارآمد شهری در کشور وجود دارد که عمده این بافت‌های ناکارآمد حدود ۷۵ هزار هکتار بافت های فرسوده میانی است که در داخل شهرها هستند.

وی افزود: ما اعتقاد داریم که این بافت های ناکارآمد خودش ظرفیت مناسبی برای تولید مسکن است که هم مسکن موجود ارتقا پیدا می کند و هم می تواند ظرفیت جدید در حوزه مسکن ایجاد کند و هم می تواند مزیت‌های بیشتری نسبت به الحاق اراضی به شهرها برای ایجاد مسکن داشته باشد.

سیدالحسینی مسکن را یکی از موضوعات مهم عنوان کرد که اگر به درستی به آن توجه نشود بر کیفیت زندگی مردم تاثیر دارد.

وی تصریح کرد: مسکن باید در استطاعت و متناسب با درآمد مردم باشد و در این راستا نیاز است تا در سیاستگذاری ها و برنامه ریزی ها و نحوه طراحی و برنامه ریزی مسکن در توان مردم مورد توجه قرار گیرد.

وی یکی از موضوعات مهم در امر بازآفرینی شهری را مشارکت مردم در این امر عنوان کرد و گفت: مردم و اهالی محله به عنوان ذینفعان اصلی در احیا و بازآفرینی شهری هستند و لذا تصمیم گیری‌ها در خصوص آینده شهر نیز  با مردم است.

وی اضافه کرد: ساکنان محلات، عامل توسعه هستند و هر چه مشارکت اجتماع های مردمی در تصمیم گیری و تصمیم سازی ها بیشتر باشد شانس اجرای بهینه و موفقیت طرح ها و برنامه ها نیز بیشتر می‌شود.

محمدرضا حسین نژاد استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه بیان کرد: احیا و بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری از موضوعات مهمی است که در استان دنبال می‌شود.

وی افزود: بحث بازآفرینی شهری با در نظر گرفتن و حفظ آثار تاریخی و میراث فرهنگی از نیازهای اساسی برای استفاده و منتفع شدن مردم و آیندگان در استان پیگیری می شود.

حسین نژاد ادامه داد: تاکنون در زمینه بازآفرینی اقدامات بسیار خوبی انجام شده که جای تقدیر دارد و تسریع در امر با هماهنگی بیشتر محقق می شود.

وی یادآور شد: موضوع بازآفرینی شهری به عنوان یک مصوبه مهم از مجلس هشتم دنبال شد و اکنون می توان از تجارب استان های موفق در این زمینه استفاده کرد. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت این موضوع و برگزاری کارگاه آموزشی با حضور تمام کسانی که در حوزه مدیریت شهری نقش دارند،گفت: در استان خراسان شمالی بیش از ۱۵۰۰ هکتار مساحت بافت فرسوده و ناکارآمد وجود دارد که با برگزاری این کارگاه های آموزشی نقش دفاتر تسهیل گری و مردم و تعامل بین دولت و مردم در جهت ارتقای وضعیت این محدوده ها بیشتر می شود.

مهدی رشیدی افزود: در حوزه بافت های ناکارآمد شهری در جلسات شورای مسکن اقدامات خوبی انجام شده است که یکی از این اقدامات افزایش طبقات به عنوان مشوق در ساخت و ساز است.

رشیدی با بیان اینکه برگزاری این جلسات  و استفاده از تجربیات، امر نوسازی بافت های فرسوده را تسهیل می کند، اظهار کرد: افزایش طبقات بیش از میزان مجاز فعلی بسته به شرایط و بنا به مقدار مساحت و ... تا دو طبقه، توجیه اقتصادی ساخت و ساز را بیشتر می‌کند و در نظر گرفتن ضوابط تشویقی، بازسازی بافت های ناکارآمد را تسریع می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha