• شنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1403062414596
  • خبرنگار : 71650

آقامیری در اجلاس روسای دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی مطرح کرد

سند تحول دانشگاه شهید بهشتی؛ مبنای مدیریت ستادی این دانشگاه

سند تحول دانشگاه شهید بهشتی؛ مبنای مدیریت ستادی این دانشگاه

رئیس دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به تدوین سند تحول دانشگاه شهید بهشتی گفت: این سند ۲۱ راهبرد دارد و از امروز به عنوان مبنای برنامه‌های دانشگاه و مدیریت ستادی قرار گرفته است و تلاش دارد سبک نوینی از برنامه ریزی توسعه دانشگاهی را بنا نهد.

به گزارش ایسنا، سید محمودرضا آقامیری در اجلاس روسای دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی که با حضور محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور و حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاری است، اظهار کرد: امروز دانشگاه شهید بهشتی به عنوان یکی از دانشگاه های برتر در سطح کشور، از شبکه گسترده همکاران علمی برخوردار است.

وی با اشاره به بیش از ۱۰۷ هزار دانش آموخته و هزار عضو هیات علمی تمام وقت این دانشگاه، ادامه داد: دانشگاه شهید بهشتی ۲۰ هزار داشجویان ایرانی و بین الملل، ۲۴ دانشکده و ۱۰ پژوهشکده دارد و خود را موظف به ایفای نقش پیشتاز از طریق علم نافع می‌داند. دانشگاه شهید بهشتی در فصل جدید فعالیت های خود سعی دارد در حوزه‌های مختلف علم و فناوری کشور پیشتازان عمل کند.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی، با بیان اینکه توسعه رشته ها و دانشکده های بین رشته ای مرجعیت ساز و گسترش همکاری علمی و بین الملی با کشورهای همسایه و همسو از جمله اهداف دانشگاه شهید بهشتی است، توضیح داد: پیشتازی در ارتباط با صنعت و جامعه از طریق انعقاد قراردادها و نقش آفرینی به عنوان اتاق فکر دولت و دانشگاه معین برای صنعت و معدن و تجارت از جمله اقدامات دانشگاه شهید بهشتی است. با ایجاد یک فضای اخلاقی با کمک همکاران توانستیم در برابر آپارتاید علمی نظام سلطه بایستیم‌.

اقامیری همچنین تلاش در جهت ایجاد خوابگاه های متاهلی و برنامه ریزی برای تامین مسکن برای اعضای هیات علمی را از دیگر اقدامات دانشگاه شهید بهشتی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه دانشگاه شهید بهشتی به دستاوردهای کنونی خود راضی نبوده و در تلاش است گام های بلندتری بردارد. از این رو دانشگاه شهید بهشتی به تدوین سند تحول دانشگاه شهید بهشتی در افق ۱۴۱۲ با شعار دانشگاه "اخلاق مدار و آینده ساز"، همت کرده است. اعتلای اخلاق حرفه ای و بالندگی فرهنگی و سرمایه اجتماعی، گسترش مرجعیت دانشگاه در عرصه علم وفناوری، توسعه همکاری های علمی و بین الملی و ارتقای جامعه جهانی دانشگاه از اهداف است‌. این سند ۲۱ راهبرد دارد و از امروز به عنوان مبنای برنامه‌های دانشگاه و مدیریت ستادی قرار گرفته است و تلاش دارد سبک نوینی از برنامه ریزی توسعه دانشگاهی را بنا نهد.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به مشکل فضای فیزیکی دانشگاه شهید بهشتی، خطاب به معاون اول رییس جمهوری، عنوان کرد: قراربود زندان اوین به دانشگاه ملحق شود، امیدواریم این مشکل را حل کنیم. دانشگاه ما به دلیل تحریم های ظالمانه زخم هایی برداشته است ولیکن حمایت شما می‌تواند این مشکل را حل کند.

به گزارش ایسنا، در بخش دیگر این برنامه، سید احمدرصا خضری، مشاور وزیر علوم و مدیر کل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم، درباره اهداف برگزاری اجلاس روسای دانشگاه‌ها، اظهار کرد: این اجلاس اهدافی اعم از گسترش تعامل میان ستاد و صف در حوزه آموزش عالی، شناسایی دقیق تنگناها و دشواری ها، شناسایی مشکلات مدیریتی و مالی و آموزشی و فرهنگی در ساحت دانشگاه، تلاش برای یافتن راه حل مطلوب برای مشکلات، تبیین مسئولیت اجتماعی دانشگاه، تلاش برای ارائه راهکارهای مناسب برای بهبود سطح معیشت کارکنان شریف و یاوران علمی و اعضای هیات علمی به عنوان مغز متفکر آموزش علمی و... را دنبال می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha