• جمعه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403062314180
  • خبرنگار : 50180

کلاس اولی‌ها را با قوانینِ مدرسه آشنا کنید

کلاس اولی‌ها را با قوانینِ مدرسه آشنا کنید

ایسنا/کرمانشاه رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه به خانواده‌ها توصیه کرد کلاس‌اولی‌ها را با قوانین حضور در مدرسه و کلاس درس آشنا کنند.

فردین منصوری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، از مدرسه به عنوان یک دنیای جدید برای نوآموزان کلاس‌اولی یاد کرد و افزود: قرار است کلاس‌اولی‌ها در این دنیای جدید که پیش از این آن را تجربه نکرده‌اند، با افراد و چهره‌های جدیدی مثل معلم و همکلاسی‌های خود مواجه شوند که باید با  آنها ارتباط کلامی و دوستانه برقرار کنند و این مسئله برای کلاس‌اولی‌ها می‌تواند هیجان‌انگیز و در عین حال استرس‌زا باشد.

منصوری با بیان اینکه داشتن حدی از اضطراب برای ورود به مدرسه در بین نوآموزان کلاس‌اولی عادی است، گفت: تمام افراد وقتی قرار است وارد یک محیط جدید شوند دچار اضطراب می‌شوند و بنابراین طبیعی است  کلاس‌اولی‌ها برای مدرسه رفتن اندکی استرس داشته باشند.

رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در خصوص راهکارهای کاهش این استرس، گفت: یکی از راه‌ها بیان خاطرات شیرین مدرسه توسط والدین است و این کار ضمن کاهش استرس و اضطراب کلاس اولی‌ها، شور و شوق آنها را برای مدرسه رفتن افزایش می‌دهد.

وی تاکید کرد: خانواده‌ها باید جنبه‌های مثبت مدرسه رفتن را برای نوآموزان کلاس اولی شرح دهند و از منفی‌بافی‌ کردن در مورد درس و مدرسه پرهیز کنند.

 وی با بیان اینکه خانواده‌ها باید شیوه برخورد با گروه همسالان و نیز معلم را به نوآموزان کلاس‌اولی یاد بدهند، گفت: کلاس اولی‌ها باید بداند که حتما برای حرف زدن و یا ترک کلاس باید از معلم اجازه بگیرند و از طرفی باید یاد بگیرند که دیگر همکلاسی‌ها هم از کلاس سهم دارند و باید حق و حقوق دیگران را سر کلاس درس رعایت کنند.

منصوری ادامه داد: خانواده‌ها باید در مورد نکاتی مثل نحوه ایستادن در صف، نحوه ورود به کلاس و ... هم با نواموزان کلاس‌اولی خود صحبت کرده و آنها را با قوانین و قوائد حضور در کلاس درس آشنا کنند.

وی با تاکید بر لزوم تقویت شاخص خودپنداره تحصیلی در کلاس اولی‌ها، گفت: خودپنداره شامل نگرش‏ها، احساسات و دانش ما درباره توانایی، مهارت و قابلیت پذیرش اجتماعی خودمان است و کلاس اول بهترین موقع برای نهادینه کردن این اصل در دانش‌آموزان است. 

منصوری افزود: برای ایجاد یک  خودپنداره مثبت در نوآموزان کلاس اولی، خانواده‌ها باید شرایطی را فراهم کنند تا دانش‌آموز بتواند مطالب درسی را به خوبی یاد گرفته و تکالیف خود را انجام دهد و در اینصورت به باور مثبتی از خویش دست پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: وقتی نوآموز کلاس‌اولی به این باور برسد که توان یادگیری مطالب درسی و انجام تکالیفش را دارد، احساس مفید بودن کرده و اعتماد به نفس و عزت نفس او بیشتر می‌شود و با اشتیاق بیشتری برای یادگیری مطالب درسی جدید تلاش می‌کند.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha