• چهارشنبه / ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403062113471
  • منبع : وزارت جهاد کشاورزی

برنامه‌ریزی برای صادرات یک میلیارد دلاری فرآورده‌های شیلاتی تا پایان برنامه هفتم

برنامه‌ریزی برای صادرات یک میلیارد دلاری فرآورده‌های شیلاتی تا پایان برنامه هفتم

رئیس سازمان شیلات از هدف‌گذاری برای صادرات یک میلیارد دلار محصولات شیلاتی کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه خبر داد.

به گزارش ایسنا، سید حسین حسینی در آیین افتتاح پروژه برق‌رسانی به مزارع پرورش ماهی ریجاب استان کرمانشاه، گفت: سال گذشته ۲۱۰ هزار تن انواع محصولات شیلاتی و آبزیان به ارزش ۶۵۰ میلیون دلار صادر شد که این میزان در برنامه هفتم توسعه یک میلیارد دلار تعیین شده است.

وی تصریح کرد: سهم تولید شیلات کشور در ۱۰ سال آینده ۲.۶ میلیون تن و در برنامه هفتم توسعه نیز ۱.۸ میلیون تن هدفگذاری شده است.

رییس سازمان شیلات به اهمیت امنیت غذایی در اقتصاد کشور اشاره و یادآور شد: امنیت غذایی در شرایطی به دست می‌آید که خود را با شرایط موجود و پتانسیل‌های آن تطبیق دهیم.

وی با بیان اینکه حکمرانی غذایی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب، جایگاه شیلات را در این حوزه بااهمیت ساخته است، گفت: افزایش تولید در واحد سطح و حضور آبزیان در سفره مردم یکی از اهداف سازمان شیلات است.

حسینی با اشاره به اهمیت تولید ماهی در مجتمع ریجاب کرمانشاه، به عنوان یکی از مهمترین مجتمع‌های شیلاتی کشور اظهار کرد: تولید سالانه ۶ هزار و ۲۰۰ تن ماهی در کنار گردشگری شیلاتی در این منطقه می‌تواند آن را به یک قطب حوزه شیلات کشور تبدیل کند.

وی ادامه داد: میانگین سرانه مصرف در کشور ۱۴ کیلوگرم و در استان کرمانشاه ۱۰ کیلوگرم است که این امر در کنار توجه به صادرات شیلات به عراق از مزیت‌های این بخش در استان به شمار می‌رود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم توسعه نیز تولید ۲۱ هزار تنی استان کرمانشاه با محوریت افزایش تولید در واحد سطح به میزان ۳۰ هزار تن هدفگذاری شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان شیلات ایران، گفتنی است؛ مجتمع پرورش ماهی سراب الوند دالاهو در شهرستان ریجاب دالاهو در استان کرمانشاه قرار دارد و مجموع اعتبارات هزینه شده برای عملیات برق‌رسانی به این مجتمع حدود ۱۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است. برق‌رسانی به این پروژه به دلیل صعب‌العبور و ناهموار بودن منطقه، به طول خط ۳ هزار متر با تجهیز به کابل خودنگهدار انجام شده است. مجتمع ریجاب یکی از بزرگترین مجتمع‌های آبزی‌پروری استان کرمانشاه است و می‌تواند سالانه حدود ۶۲۰۰ تن ماهی قزل‌آلا تولید و روانه بازار کند. همچنین تکمیل پروژه برق‌رسانی به این مجتمع به حفظ اشتغال مستقیم برای ۳۲۵ نفر و اشتغال غیرمستقیم برای ۱۶۰ نفر کمک می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha