• سه‌شنبه / ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ / ۲۱:۳۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403062012737
  • خبرنگار : 50187

معاون استاندار کرمان:

ابزار و ماشین‌الات کنونی جوابگوی تولید یک میلیون تن کاتد مس نیست

ابزار و ماشین‌الات کنونی جوابگوی تولید یک میلیون تن کاتد مس نیست

ایسنا/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با بیان اینکه بزرگ‌ترین استان کشور حقش این محرومیت‌ها نیست، گفت: ظرفیت‌های استان بالاست و بدون اکتشاف جدید، به اندازه ۲۰۰ سال در استان کرمان مس داریم اما طبق برنامه‌ریزی، به تولید یک میلیون تن کاتد با ابزار و ماشین آلات کنونی نمی‌توان دست یافت.

امیر حسن زاده ۲۰ شهریورماه در جریان بازدید رئیس سازمان بازرسی کل کشور از کارخانه مس شهید باهنر کرمان اظهار کرد: رتبه فضای کسب و کار استان کرمان در ابتدای دولت سیزدهم در آخر جدول بود و با همکاری دوستان قضائی، بازرسی، ستاد اقتصاد مقاومتی و ... این رتبه بهبود یافت و اکنون جزء ۱۰ استان برتر کشور هستیم و نشان می‌دهد با همین اختیارات استان می‌توانیم کار کنیم.

وی با بیان اینکه بزرگ‌ترین استان کشور حقش این محرومیت‌ها نیست، افزود: ظرفیت‌های استان بالاست و بدون اکتشاف جدید، به اندازه ۲۰۰ سال در استان کرمان مس داریم اما طبق برنامه‌ریزی، به تولید یک میلیون تن کاتد با ابزار و ماشین آلات کنونی نمی‌توان دست یافت.

معاون استاندار کرمان با تاکید بر اینکه باید برای ۵۰۰ هزار تن کاتد در پایین دست برنامه‌ریزی کنیم، افزود: از کرمان تا بزرگ‌ترین معدن مس خاورمیانه(سرچشمه) ۱۵۰ کیلومتر فاصله داریم و رویای من این است که در تمام این فاصله صنایع پایین دستی ایجاد شود.

وی تصریح کرد: در اکتشافات مس کار زیادی داریم و اینکه معدن جایگزین نفت بشود، امکانپذیر است.

حسن زاده در ادامه بیان کرد: در استان کرمان آموزش‌های مهارتی آغاز شده و به معادن اعلام کردیم رشته‌های موردنیاز را اعلام کنند و در حوزه‌های موردنیاز آموزش‌ها و دوره‌ها را برگزار می کنیم.

به گزارش ایسنا، احسان نمازی‌زاده مدیرعامل مس شهید باهنر نیز در این نشست اظهار کرد: دولت برای رد دیون، شرکت‌ها را به جای بخش خصوصی واقعی به بخش عمومی واگذار کرد و این بنگاه‌ها از مجموعه تخصصی خود خارج شده و به بخش غیرتخصصی وارد و دچار چالش شده‌اند.

وی با اشاره به اتصال شرکت‌های به صندوق‌های بازنشستگی افزود: بنگاه‌ها تحت فشار برای شناسائی سود و تامین حقوق بازنشستگان هستند و دستشان برای توسعه باز نیست.

نمازی زاده تصریح کرد: باید صندوق‌های بازنشستگی به سمت مدیریت سهام بروند و وقتی زنجیره صنعت متصل باشد، پیشرفت می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت مس شهید باهنر کرمان در ادامه با اشاره به رونمایی از قطعات بومی‌سازی آلیاژی دانش بنیان با پایه مس در این کارخانه بیان کرد: به دلیل تحریم و بدعهدی صاحبان تکنولوژی در تامین قطعات دستگاه‌های مربوطه، در تولید مشکل داشتیم و با تکیه بر شرکت‌های دانش بنیان و توان نیروی داخلی، این قطعات تولید و تست شد و در فرایند تولید قرار گرفت و مشکل تامین قطعات حل شد. اکنون توان تولید انبوه و رفع نیاز سایر صنایع استان و کشور را داریم.

به گزارش ایسنا، حدود ۱۰۰ قطعه بومی سازی شده با حضور رئیس سازمان بازرسی کل کشور، مدیرکل بازرسی استان کرمان و معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان رونمایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha