• سه‌شنبه / ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403062012151
  • خبرنگار : 50975

وقتی محرومیت‌ها مانع پیشرفت نمی‌شود

وقتی محرومیت‌ها مانع پیشرفت نمی‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری فقدان اسوه و الگویی همچون پوریای ولی، گمشده امروز نسل جوان و نوجوان است، الگویی که علاوه بر قهرمانی و کسب مدال راه و روش پهلوانی را نیز آموزش دهد.

«با وجود تمام سختی‌هایی که متحمل شدم اگر به گذشته برگردم همین راه را انتخاب می‌کنم چراکه با وجود تمام مشکلات و محرومیت‌ها، شخصیت من محکم و استوار شکل گرفت و در تک تک لحظات زندگی‌ام موفقیت را حس کرده‌ام.» اینها سخنان فردی است که توانست با وجود محرومیت‌ها و بی‌مهری‌های بسیار، چهارمحال و بختیاری را به قطب جوجیتسو کشور تبدیل کند، و بچه‌های محله منظریه را به سمت قله‌های موفقیت سوق دهد، امروز مستند تلاش‌های این شخص با عنوان « یک قهرمان» در حال اکران است.

در حقیقت چهارمحال و بختیاری استانی کم برخوردار است که به علت نبود زیرساخت‌ها به ورزشکاران قهرمان آسیب جدی وارد می‌شود، اغلب قهرمان‌ها از استان مهاجرت کرده و به نقطه‌ای می‌روند که قدر و منزلت تلاش‌هایشان مورد توجه قرار بگیرد، در این بین هستند معدود ورزشکارانی که با وجود محرومیت و عدم حمایت مسئولان روی پای خود ایستاده و حتی شاگردان زیادی تربیت می‌کنند، ورزشکارانی که با وجود کمبود امکانات و محرومیت در کشور و جهان درخشیدند و مدال‌های درخشان کسب کردند.

امیر علیخانی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه در ابتدای امر، ورزش جوجیتسو هیچ امکاناتی نداشت و حمایتی از سوی مسئولان صورت نمی‌گرفت، اظهار کرد: با حمایت روحانی مسجد، باشگاه کوچکی در مسجد سلمان فارسی منظریه افتتاح کردیم که نقطه عطف پرورش نوجوانان برای ورود به عرصه قهرمانی کشور شد، به طور کلی ۱۶۰ مدال قهرمانی توسط بچه‌های این باشگاه به دست آمد.

مربی تیم‌ملی جوجیتسو کشور با بیان اینکه رشته‌های رزمی نیاز به اسپانسر دارد، گفت: اکثر ورزشکاران نخبه استان از این منطقه مهاجرت کرده‌اند، زیرا این استان توانایی دعوت و نگهداری ورزشکار حرفه‌ای را ندارد، یعنی کمترین خواسته ورزشکاران با استعداد استان تامین هزینه اعزام بوده و این گلایه ما از مسئولان ورزش استان است که حتی تاسیس یک باشگاه درخور قهرمانان همیشه در حد یک حسرت و آرزو باقی مانده است.

علیخانی در خصوص ساخت مستند "یک قهرمان" توضیح داد: این مستند برگرفته از اقدامات اجتماعی است که با توجه به پتانسیلی که در محله کمتر برخوردار منظریه بوده و قهرمانان با ارزشی به کشور معرفی شده‌اند، ساخته شده است.

وی افزود: طی چهار سال فعالیت در باشگاه منظریه، فعالیت‌های اجتماعی زیادی در رابطه با بچه‌های کم سن و سال انجام شده است، نوجوانانی که با وجود فقر، خوش درخشیدند و در تمام مسابقات مدال‌های رنگارنگی نصیب خود کردند.

علیخانی با بیان اینکه کارگردان این فیلم، «محمد نصیری» سوژه را انتخاب کرده و واقعیت‌های زندگی ورزشکاران این استان که با چه مشقت و امیدی تلاش می‌کنند را به نمایش گذاشته است.

وی با بیان اینکه نسل امروزی خوب می‌فهمد و همیشه چندین قدم پیش‌تر از سن خود درک می­‌کند، بیان کرد: افراد در سنین نوجوانی و جوانی الگوهایشان تغییر کرده و از پدر و مادر تبدیل به قهرمانان، ستارگان، مشاهیر و بزرگان می­‌شوند.

علیخانی اضافه کرد: نام مستند «یک قهرمان »، برگرفته از تلاش تمام بچه‌هایی است که توانستند با تلاش خود و بدون حمایت به ساز و کار قهرمان شدن دست پیدا کرده و پرچم کشور را در سطوح بین‌المللی بالا ببرند.

علیخانی خاطرنشان کرد: فقدان اسوه و الگویی همچون پوریای ولی، گمشده امروز نسل جوان و نوجوان است، الگویی که علاوه بر قهرمانی و کسب مدال راه و روش پهلوانی را نیز آموزش دهد.

وقتی محرومیت‌ها مانع پیشرفت نمی‌شود

ساخت مستند براساس واقعیت‌های زندگی بچه‌های محرومی که به قله‌های پیروزی رسیدند!

محمد نصیری کارگردان مستند «یک قهرمان» در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: من با شخصیت اصلی داستان زندگی کردم و علاوه بر تجربیات هنری به امید آفرینی و نشاط افزوده شد، چون این کاراکتر علاوه بر از خودگذشتگی و مردانگی یک قهرمان ملی و بین‌المللی بوده که یک افتخار بزرگ به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه این مستند براساس واقعیت‌های زندگی بچه‌های محرومی که طی چهار سال فعالیت‌ و تلاش به قله موفقیت رسیدند، افزود: برای ساخت این فیلم پژوهش‌های زیادی انجام شد، پس از تایید طرح توانستیم به مرحله تولید برسیم، این فیلم در مورد جوانی بنام امیر علیخانی است که مربی تیم ملی جوجیتسوی ایران است و در طبقه دوم مسجد سلمان فارسی، محله کم برخوردار منظریه، باشگاهی را ایجاد کرده و با تشویق نوجوانان و جوانان این محله و سایر محله‌ها علاوه بر آموزش ورزش، رسم پهلوانی و مبارزه را نیز به آن‌ها یاد می‌دهد.

نصیری در خصوص موضوع فیلم، گفت: پیدا کردن اسوه و الگویی که امروزه در جامعه گم شده و کمیاب است، در عین حال تکرار این جمله که « رسیدن به قله پیروزی آسان است، به شرط اینکه راه رسیدن به قله را بشناسی و توانش را هم داشته باشی» از اهداف ساخت این مستند است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha