• سه‌شنبه / ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ / ۰۷:۵۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403062011960
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

معاون‌ استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد:

ایمنی، سلامت و امنیت خط قرمز در تولید محصولات غذایی

ایمنی، سلامت و امنیت خط قرمز در تولید محصولات غذایی

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار سیستان وبلوچستان گفت: استاندارد سلامت محصولات غذایی ضرورتی است که باید به آن توجه کرد.

داود شهرکی شامگاه دوشنبه در نشست شورای استاندارد استان و کمسیون ماده ۴۲ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد که در زاهدان برگزار شد، افزود: سلامت محصولات غذایی مولفه‌ای مهم در سلامت مصرف کننده است.

وی بیان کرد: در تولید محصولات غذایی به ایمنی، سلامت وامنیت محصولات غذایی اهمیت داده می‌شود و از این سه مورد خط قرمز ماست که از آن عبور نخواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: بخش کشاورزی استان با تولید انواع محصولات زراعی و باغی، دامی و شیلاتی برای ارتقای امنیت غذایی یک ظرفیت استثنایی محسوب می‌شود.

معاون استاندار گفت: به کارگیری فناوری شرکت های دانش بنیان در امر تولید، بهره گیری از طرح های نوآورانه و دانش محور، تولید با کیفیت محصولات غذایی را بسیار کارساز می کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha