• پنجشنبه / ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403061508898
  • خبرنگار : 50046

استاندار خراسان شمالی مطرح کرد

ایجاد ایرلاین مستقل راه برون رفت مشکل کمبود پرواز در فرودگاه بجنورد

ایجاد ایرلاین مستقل راه برون رفت مشکل کمبود پرواز در فرودگاه بجنورد

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی گفت: ایجاد ایرلاین های مستقل یکی از راه های برون رفت مشکل کمبود پرواز در فرودگاه بجنورد است.

محمدرضا حسین نژاد در جلسه با اعضای ستاد توسعه استان که ۱۵ شهریورماه برپا شد، اظهار کرد: برای کمبود پرواز فرودگاه بجنورد پیگیری های فراوانی انجام شده اما تعداد زیادی از هواپیماها به علت خرابی برخی از قطعات در پارکینگ ها قرار گرفته‌اند و هم اکنون کمبود هواپیما سبب کمبود پروازها شده است.

وی افزود: باید به دنبال آن باشیم تا ایرلاین های مستقلی را ایجاد و چند هواپیمای کوچک خریداری کنیم تا مشکل پرواز در فرودگاه بجنورد حل شود.

حسین نژاد به پروژه راه آهن گرگان_ بجنورد_ مشهد اشاره کرد و ادامه داد: برای اجرای این پروژه ۶۰ تا ۷۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که عدد خیلی بالایی است و اجرای آن با اعتبارات دولتی امکان پذیر نیست و باید به دنبال فاینانسور بود که در برهه‌ای به دنبال فاینانسور چینی نیز بوده اند.

وی بیان کرد: این پروژه یک‌ نذر خارج از توان بوده که صورت گرفته و من هیچ وقت قول اجرای آن را نداده‌ام بلکه قول پیگیری آن را داده‌ام که پیگیری نیز انجام شده است.

حسین نژاد با اشاره به انجام پروژه های سرمایه گذاری در استان گفت: برای انجام سرمایه گذاری در استان ۸۰ پروژه بی نام احصا و به سرمایه گذاران معرفی شده است. به  عنوان مثال در شهرک صنعتی شهید محمدزاده در گرمه ۲۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری انجام شده است.

وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا صنایع راکد استان را فعال و ظرفیت صنایع را افزایش دهیم و جذب سرمایه گذار باید اولویت کاری ما باشد.

نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه در بازآفرینی شهری دیدگاه های مختلفی وجود دارد، افزود: یکی از دیدگاه ها این است که نباید بافت قدیمی را برهم زد به عنوان مثال در کشور ایتالیا بافت قدیمی و کوچه های تنگ خود را از بین نبرده بلکه برای رفت و آمد خودروها، خودروها را باریک تر کرده اند.

وی تاکید کرد: باید زیرساخت های ضروری استان ایجاد شود، به عنوان مثال در این استان ۲۰۰ روستا با تنش آبی شدید مواجه بود یعنی حتی منبع آبی برای انتقال آب وجود نداشت که با تلاش‌های صورت گرفته مجتمع آبرسانی پرسه سو و کهنه جلگه ایجاد شد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha