• سه‌شنبه / ۱۳ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1403061307957
  • خبرنگار : 90047

کیومرث هاشمی: هر کمکی لازم باشد به دنیامالی می‌کنم/ دولت جدید پروژه ورزشگاه تهران را با قدرت جلو ببرد

کیومرث هاشمی: هر کمکی لازم باشد به دنیامالی می‌کنم/ دولت جدید پروژه ورزشگاه تهران را با قدرت جلو ببرد

آیین تکریم کیومرث هاشمی و معارفه دکتر احمد دنیامالی صبح امروز با حضور دکتر عارف معاون اول رییس جمهوری در محل وزارتخانه برگزار شد. در این مراسم هاشمی ضمن قدردانی از جامعه ورزش و جوانان، توضیحاتی را در خصوص سیاست‌گذاری‌ها، برنامه‌ها، اقدامات و دستاوردها و نتایج کسب شده ارائه کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و حوانان، کیومرث هاشمی اظهار داشت: بسیار خوشحالم در این نشست حضور پیدا کردم و به آقای دنیامالی خوش‌آمد می‌گویم. بی‌تردید ایشان در طول فعالیت‌شان در حوزه ورزش منشاء خدمات زیادی بوده‌اند و ان‌شاءالله از این پس هم خواهند بود.

وی افزود: ضمن اینکه جامعه ورزش و جوانان وظیفه خود می‌داند که حمایت‌ و همکاری‌های لازم را با ایشان داشته باشد و من نیز به سهم خودم هر کمکی مورد نیاز باشد، انجام خواهم داد.

هاشمی افزود: ما ورزشی‌ها مثالی داریم، وقتی مسابقه دو امدادی برگزار می‌شود، هر چقدر شتاب بیشتر باشد و چوب به نفر بعدی با سرعت بیشتری داده شود، نتیجه بهتری رقم خواهد خورد. کار ما هم به همین شکل است و من این چوب امدادی را تقدیم آقای دنیامالی می‌کنم و امیدوارم بیش از گذشته موفق باشد و زمینه توسعه و بالندگی ورزش را فراهم کند.

وی در ادامه سخنانش به اقدامات صورت گرفته در حوزه جوانان اشاره کرد و اظهارداشت: در دوره رئیس جمهور شهیدمان، حوزه نوجوانان به شورای عالی جوانان تبدیل شد چرا که اعتقاد بر این است که شروع نوجوانی اگر به خوبی مدیریت شود، اثرات آن در دوره جوانی شکوفا می‌شود. در عرصه ورزش هم چنین وضعیتی وجود دارد و اگر ورزش مدراس ما به خوبی دیده نشود، در سنین بالا، فرهنگ ورزش به دست نمی‌آید.

وزیر اسبق ورزش و جوانان با تاکید بر تعامل جامعه با هدف ایجاد آرامش و وفاق متذکر شد: در هیچ دوره‌ای به اندازه این دوره وفاق و همدلی وجود نداشت چرا که کار توسط خود عزیزان انجام شد و ما نقش هماهنگ کننده را داشته و سعی کردیم از نقطه نظرات مختلف مجموعه ورزش و جوانان بهره ببریم. در همین راستا سعی کردیم ارتباط خود را با جامعه ورزش بیشتر و نزدیک کنیم.

وی با بیان این نکته که در کنار برنامه‌های روزمره ۲ برنامه اساسی پیگیری شد، عنوان کرد: یکی از این مباحث برنامه ملی پیشرفت ورزش کشور است.

وزیر اسبق ورزش و جوانان توضیح داد: ۹ دستگاه در کشور فعال هستند که امور ورزشی را پیش می‌برند، ضمن اینکه اعتبارات خوبی از ناحیه دولت به آن‌ها تزریق می‌شود، اما به دلیل نداشتن برنامه جامع موفق نشدیم حول یک مدیریت واحد در سیاست‌گذاری‌ها آنها را هدایت کنیم بنابراین در طرح تبیین شده پیگیری این طرح ضروری به نظر می رسد.

وی در ادامه افزود: آمایش سرزمینی و طرح ملی پیشرفت ورزش کشور ۲ هدیه خوب به دکتر دنیامالی است و ما همه‌گونه اطلاعات را در این طرح مستند کرده‌ایم. به عنوان مثال حدود ۱۰۰ هزار نقطه و اماکن ورزشی در کشور شناسایی شده و سرانه ورزشی در حال حاضر بالای دو متر مربع است بنابراین اگر بخواهیم برنامه‌ریزی خوب و جامعی داشته باشیم، باید داده‌های درست و دقیقی داشته باشیم.

هاشمی بابیان اینکه براساس این طرح حدود ۱۷۴ میلیون متر مربع فضای ورزشی وجود دارد، گفت: این رقم بسیار بزرگ است و بر اساس سرانه جمعیتی، حدود 2.06 متر مربع سرانه ورزشی وجود دارد. البته تجربه می‌گوید این‌ها یک عدد است و مهم این است که چقدر ما بهره‌وری از این فضاها داشته باشیم و امیدوارم با برنامه‌ریزی‌، این مسائل در نظر گرفته شود.

وی در ادامه خاطرنشان ساخت: به عنوان مثال برای رشته کشتی، ۷۳۸ سالن تخصصی و ۱۵۵۰ مکان مشترک این رشته با رشته‌های دیگر شناسایی شده است. لازم به ذکر است که ۶۴ سالن ورزشی اختصاصی کشتی در دست احداث داریم و ۱۰۶۹ مربی کشتی فعال در رده‌های مختلف شناسایی شده‌اند.

وزیر اسبق ورزش و جوانان با تاکید براینکه باطرح آمایش سرزمین کشور، ریل‌گذاری خوبی صورت گرفته و ما را به آن عدالتی که مد نظرمان است، می‌رساند توضیح داد: ضمن اینکه در طرح ملی پیشرفت ورزش کشور، تقسیم کار بین دستگاه‌هایی می‌شود که فعالیت ورزشی و قهرمانی دارند.

وی ادامه داد: من 4 سال معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش بودم و اگر ورزش در این بخش به درستی مدیریت شود، ورزش دانشگاه‌ها هم به درستی مدیریت خواهد شد. واقعیت این است که توسعه ورزش در دل توسعه آموزش و پرورش است و توسعه ورزش قهرمانی در دل فعالیت‌های ورزش دانش‌آموزی است و ما هر چقدر در ورزش دانش‌آموزی تلاش کنیم، به توسعه ورزش به معنای عام و خاص آن کمک کردیم.

هاشمی در بخش دیگری از سخنانش به مسائل و مشکلات دو باشگاه سرخابی‌های پایتخت اشاره کرد و گفت: یکی از بزرگ‌ترین معضلات ورزش کشور، بحث دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بود که سال‌های سال مشکل مالکیت داشتند و در لیگ قهرمانان آسیا با مشکل روبرو می‌شدند اما این دو باشگاه در دولت سیزدهم واگذار شدند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه تهران کمترین سرانه ورزشی را در کشور دارد، اظهار داشت: تهران در بخش سرانه ورزشی در بین سایر استانها در رده آخر قرار دارد ولی به دلیل اینکه بخش خصوصی در این استان فعالیت زیادی دارد این مهم دیده نمی شود.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه هیچ پروژه‌ ورزشی در سطح کشور در سال گذشته کلنگ‌زنی نشده است، بیان کرد: سیاست دولت این بوده که ابتدا پروژه‌های نیمه تمام تکمیل شود و برای استفاده مردم مورد بهره برداری قرار گیرد و بعد از افتتاح تمامی پروژه‌ها، پروژه‌های جدید کلنگ‌زنی شود.در دولت سیزدهم  نزدیک به دو هزار پروژه در حوزه ورزش افتتاح شد.

کیومرث هاشمی با ادامه داد: تمام‌ مطالبات قهرمانان که از سالهای گذشته و حتی از سال ١٣٨٩ بوده همه پرداخت شد و همانطور که آقای دنیامالی در جریان هستند هرساله جوایز قهرمانان طی مراسمی با حضور رییس جمهور به آنها اهدا می‌شود.

وی افزود: در مورد طرح سرباز قهرمان باید به نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب اشاره کنم. ایشان همواره موضوع قهرمانان را مورد توجه قرار داده‌اند، لذا از آقای قالیباف خواهش کردم هم موضوع نظام باشگاهداری و هم لایحه سرباز قهرمان که اصلاحش باید در صحن مجلس به تصویب برسد، اتفاق بیفتد که اگر این دو موضوع رقم بخورد در حوزه باشگاهداری شاهد یک اتفاق بزرگ خواهیم بود و در بخش سرباز قهرمان هم دغدغه قهرمانان که همواره مشکل اصلی ورزشکاران و قهرمانان بوده است، برطرف خواهد شد.

هاشمی همچنین به موفقیت‌های ورزشکاران، قهرمانان و ملی‌پوشان کشورمان در رویدادهای مختلف بین‌المللی اشاره کرد و افزود: در دولت سیزدهم ۲ هزار و ۳۹۰ مدال از سوی ورزشکاران در رویداهای مختلف کسب شد ه است.

هاشمی خاطرنشان کرد: صحبت‌هایی را با دکتر دنیامالی داشتیم و یکی از مسائل، پروژه ورزشگاه بزرگ تهران بود که آرزوی کشور است. این پروژه مصوبه هیات دولت را دارد و در قانون بودجه، ردیف بودجه دارد و 195 هکتار زمین آن از آستان مقدس حضرت امام خمینی گرفته شده است و کارهای مورد نظر آن توسط قرارگاه خاتم انجام شده است.

هاشمی افزود: در دولت سیزدهم احداث ورزشگاه جدید تهران تصویب شد و اعتبارات آن در قانون بودجه دیده شده و قرار شد از طریق دو شرکت این کار را انجام دهند. این پروژه ماندگار برای جمهوری اسلامی است و مربوط به هیچ دولتی نیست و از دولت جدید نیز خواهش می‌کنم این کار را با قدرت به جلو ببرد.

وی در ادامه با اشاره به حوزه جوانان اظهار کرد: در سال گذشته نزدیک به ۶۰ همت در بخش جوانان‌موفق شدیم به صورت وام ازدواج به زوج‌های جوان بدهیم و ‌توسعه و تجهیز خانه جوانان با هدف توسعه آموزش مهارت زندگی در حوزه جوانان از جمله اهداف مهم بود و بنده اعتقاد دارم با کمک مجلس باید حوزه جوانان از حوزه ورزش جدا شود.

وی ادامه داد: خوشحال هستم که حسن ختام حضورم با نتایج خوب المپیک‌ همراه شد و امیدوارم که در المپیک لس آنجلس هم نتیجه خوبی را ورزشکاران عزیز کسب کنند.

هاشمی ضمن تشکر از خانواده بزرگ ورزش و جوانان گفت: از برادر عزیزم آقای خسروی‌وفا رییس کمیته ملی المیپک تشکر می‌کنم که کمک کردند تا در یک حرکت هماهنگ و همراه کاروان اعزامی را به بهترین شکل به رویداد المپیک اعزام‌کنیم.

وی افزود: جا دارد از معاونین، مدیران ستادی، مدیران کل استانها، روسای فدراسیون‌ها و همکارانم در وزارت ورزش وجوانان تشکر کنم. همکارانمان در وزارت ورزش کمترین حقوق را دریافت می‌کنند و در همین راستا اگر از بنده کوتاهی دیدند همینجا در خواست حلالیت دارم. مجدد به آقای دنیامالی خوش‌آمد می‌گویم و بنده با کمال میل و به سهم خود آنچه که در این نظام‌یاد گرفتم را در اختیار جناب اقای دنیامالی قرار خواهم داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha