• یکشنبه / ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403061106534
  • خبرنگار : 71443

سی‌ان‌ان: هیچ خانه‌ای برای مردم غزه باقی نمانده که به آن بازگردند

سی‌ان‌ان: هیچ خانه‌ای برای مردم غزه باقی نمانده که به آن بازگردند

سی‌ان‌ان در گزارشی از شرایط فلسطینی‌های بازگشته به غزه آورده است: مردم بازمی‌گردند اما چیزی باقی مانده است؟

به گزارش ایسنا، برای اولین بار از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در ماه اکتبر، ارتش این رژیم پیام‌هایی را به تلفن‌های مردم و در شبکه‌های اجتماعی ارسال کرد و گفت که ساکنان برخی مناطق می‌توانند به منازل خود بازگردند.

ارتش رژیم صهیونیستی روز پنج‌شنبه در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) پستی منتشر کرد که افرادی که به آنها دستور داده شده است سه محله دیرالبلح در مرکز غزه را ترک کنند، می‌توانند به خانه‌های خود بازگردند.

سی‌ان‌ان پس از مصاحبه با کسانی که به محله‌های خود بازگشته بودند، گزارش داد آنچه مردم مشاهده کرده‌اند تلی از خاک و ویرانی و خرابی است.

عبدالفتاح البردینی به سی‌ان‌ان گفت: ما به خانه آمدیم؛ هیچ چیز نیست، نه برق، نه گاز، نه خانه و نه حتی می‌توانیم لباس‌هایمان را پیدا کنیم. تنها چیزی که او توانسته بود، نجات دهد یک خرس عروسکی برای پسری بود که امیدوار بود روزی صاحبش شود.

البردینی ادامه داد: من مثل روزی که به دنیا آمدم هیچ ندارم،  آمدم خانه‌ام را ببینم، خانه‌ای پیدا نکردم، هیچ چیز باقی نمانده، حتی نمی‌توانم گریه کنم، پولی هم ندارم.

سی‌ان‌ان: هیچ خانه‌ای برای مردم غزه باقی نمانده که به آن بازگردند

برخی می گفتند حدود همین ۱۰ روز پیش خانه‌شان را ترک کردند و به اجبار نظامیان صهیونیست تن به آوارگی دادند. بسیاری از ساکنان غزه از اکتبر گذشته چندین بار آواره شده‌اند و این، بحران انسانی جاری را بدتر کرده است. کارشناسان همچنین هشدار می‌دهند که دستورات تخلیه، تلاش‌ها برای کمک‌رسانی را پیچیده کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی در پست روز پنج‌شنبه خود اعلام کرد در پی عملیات در منطقه دیرالبلح، ارتش امکان بازگشت به این مکان‌ها را که بخشی از منطقه بشردوستانه تعیین‌ شده، فراهم می‌کند.

ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه نیز اعلام کرد که مردم سه نقطه دیگر در منطقه خان یونس در جنوب غزه می‌توانند به خانه‌هایشان بازگردند و مدعی شد در این میان، منطقه بشردوستانه مناسب‌سازی می‌شود و این نقاط جزو مناطق بشردوستانه طبقه‌بندی می‌شوند.

عبدالرئوف رضوان، یک فلسطینی دیگر ساکن غزه گفت او و خانواده‌اش برای فرار از بمباران به چادر نزدیک به ساحل نقل مکان کرده‌اند. به گفته او، آنها به این امید بازگشته بودند که دوباره خانه خود را پیدا کنند. او می‌گوید: به امید یافتن زندگی، یافتن چیزی، یافتن اتاقی برای زندگی برگشتیم. اما چیزی جز ویرانی نبود.

به گفته آژانس سازمان ملل برای کمک‌های بشردوستانه فلسطینی (آنروا)، نزدیک به ۸۴ درصد از این منطقه از زمان آغاز جنگ تحت فرمان تخلیه از سوی رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

در تمام این مدت، «منطقه بشردوستانه» تعیین شده توسط صهیونیست‌ها به‌طور پیوسته در حال کاهش است. ارتش رژیم صهیونیستی تنها در ماه گذشته این منطقه را ۳۸ درصد کاهش داده است.

سی‌ان‌ان می‌گوید که فضای باقیمانده کمی بیش از یک دهم مساحت کل غزه را تشکیل می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha