رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مراسم افتتاح این بخش گفت: با توجه به اینکه بخش سوختگی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بخش سانترال سوختگی جنوبشرق کشور بوده و استانهای همجوار ما نیز به اینجا مراجعه میکنند، لازم بود بخش مراقبتهای ویژه آن نیز راهاندازی شود.
دکتر مهدی احمدی نژاد در بیان اهمیت راهاندازی این بخش بیان کرد: قرار گرفتن بیماران سوختگی در کنار بیماران عادی هم برای خود بیمار خطرناک است و هم میتواند باعث عفونتهای خاصی شود.
وی افزود: چهار تخت آی سی یو با امکانات و اتاقهای تجهیز شده در این بخش راهاندازی شده است.
وی گفت: در این بخش هم به شکل تخصصی مراقبتهای سوختگی و هم مراقبتهای ویژه آی سی یو انجام میشود.
احمدی نژاد بیان کرد: این بخش با اعتبار بالغ بر ۵ میلیارد تومان و در مساحت ۱۳۰ متر مربع راهاندازی و تجهیز شده که نیمی از این اعتبار توسط خیران و نیمی از آن توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمان تامین شده است.
نماینده مردم کرمان و راور نیز در این مراسم گفت: یکی از نیازهای اساسی مردم در شهر کرمان بحث سوانح سوختگی است که ممکن است باعث رنج زیادی شود و امروز با راهاندازی این بخش این نیاز مرتفع شد.
شهباز حسن پور با اشاره به کمکهای خیران در راهاندازی این بخش گفت: یکی از اولویتهای اصلی مجلس بحث درمان است که ما آن را با جدیت دنبال میکنیم اما باز هم به کمک خیران عزیز در این بحث نیاز داریم.
سرپرستار بخش آی سی یو سوختگی بیمارستان شفا نیز در این مراسم گفت: سانتر سوختگی ریفرال جنوبشرق هستیم که قبلاً آی سی یو اختصاصی وجود نداشته و بیماران به شهرهایی مثل شیراز و تهران اعزام میشدند.
فاطمه خوبیاری افزود: قبلاً سوختگی یک و دو در بیمارستان وجود داشته و اکنون بخش آی سی یو سوختگی با استانداردهای جهانی راهاندازی شده و حتی بیماران استانهای همجوار مثل سیستان و بلوچستان را نیز پوشش میدهد.
انتهای پیام
نظرات