سید تقی عطاردی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: براساس قانون بودجه، شهرداری سرویس مدارس استثنایی را متقبل شده است و سرویس مدارس برای این دانشآموزان باید رایگان باشد؛ ولی شرکتهای طرف قرارداد برای این سرویسها از خانواده ها طلب پول یا سفته کردهاند که در توان این خانوادهها نیست.
وی با اشاره به اینکه توان اقتصادی خانوادههای برخی دانشآموزان استثنایی در این استان، پایین است و آنها توان پرداخت هزینه سرویس مدارس را ندارند، ادامه داد: یک دانشآموز استثنایی، معلول بهشمار میآید و برای رایگان شدن سرویس مدارس این دانشآموزان پیگیریهای زیادی شده و شهرداری اعلام کرده است که پول شرکتهای طرف قرارداد سرویس مدارس را از طریق فروش اوراق پرداخت میکند که فروش آن نیز یک سال طول میکشد.
عطاردی بیان کرد: در گذشته، هزینه سرویس مدارس از طریق سازمان پرداخت میشد؛ اما اکنون از سوی سازمان، این بودجه پرداخت نمیشود که بتوان به شرکت طرف قرارداد برای سرویس مدارس پرداخت کرد.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد دانشآموزان با سرویس مدارس رفت و آمد میکنند، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۵۰۰ دانشآموز در مدارس استثنایی تحصیل میکنند.
وی گفت: تاکنون ۱۷ هزار و ۶۴ نفر برای سال تحصیلی جدید در طرح سنجش شرکت کردهاند که از این تعداد حدود ۱۳۰ نفر به مدارس استثنایی استان ارجاع داده شدهاند.
انتهای پیام
نظرات