دکتر رحمان نجفی ۳۱ مرداد اظهار کرد: در طول سال عملیات نظارت بهداشتی بصورت مستمر در حال انجام است اما با توجه به فرا رسیدن ایام سوگواری اربعین حسینی و انجام نذورات شهروندان و نیز استقرار مسافران تابستانی در استان میزان تقاضا برای برای تهیه فراورده های خام دامی در استان افزایش یافته و ما بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور با ساماندهی و هماهنگی بین دستگاههای حوزه سلامت اکیپ های نظارتی را افزایش دادهایم تا در تهیه و مصرف این فرآوردهها مشکلی حاصل نشود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان، اهمیت و حساسیت نظارت بهداشتی در به حداقل رساندن شیوع بیماریهای مشترک و ارتقا سلامت عمومی جامعه را یادآور شد و افزود: مراکز تولید ، توزیع و عرضه این فرآوردهها نظیر کشتارگاههای دام و طیور، قصابیها، مرغ فروشیها، ماهی فروشیها و نیز سردخانههای نگهداری این گونه فرآوردهها، کارگاههای بسته بندی و فرآوری، خودروهای یخچالدار حمل، رستورانها، کترینگ ها، فروشگاههای زنجیرهای و نمایشگاههای تابستانی برگزار شده از جمله مراکزی هستند که در این ایام مورد نظارت بهداشتی قرار میگیرند.
وی از عموم شهروندان خواست به عنوان شهروند همیار دامپزشکی اداره کل دامپزشکی را در اجرای این نظارتها یاری کنند و گزارشهای خود را با شماره های ۳۳۳۹۴۸۰۰ و سامانه ارتباطات مردمی ۱۵۱۲ در میان بگذارند و مطمئن باشند گزارشهای واصله در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار میگیرند.
انتهای پیام
نظرات