• سه‌شنبه / ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403053020465
  • منبع : نمایندگی مرکزی

پرونده ثبت ملی نان قندی سنتی ساوه تشکیل شد

پرونده ثبت ملی نان قندی سنتی ساوه تشکیل شد

ایسنا/مرکزی رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ساوه گفت: تشکیل پرونده ثبت ملی نان قندی سنتی ساوه در دستور کار قرار گرفته و هم اکنون این پرونده پس از مستندنگاری کارشناسان میراث‌فرهنگی به صورت رسمی به جریان افتاده است.

رضا ایاز افزود: نان سنتی قندی (قطاب) از شیرینی‌های سنتی شهرستان ساوه است که برای مناسبت های عید و شادی در منازل و برخی قنادی های شهرستان طبخ می شود.

وی افزود: پخت شیرینی سنتی(نان قندی) در ساوه با طعم و عطر دلنشینی که دارد همواره مورد توجه مردم و مسافران این شهر قرار داشته است. این نان در روزگار گذشته با فرا رسیدن عید نوروز به عنوان شیرینی برای پذیرایی پخت می شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از میراث فرهنگی ساوه، ایاز با تاکید بر اینکه هر منطقه با توجه به سبقه تاریخی خود و فرهنگ و خرده فرهنگها و روشهای زندگی که در طول تاریخ داشته، خصوصیات منحصر به فرد خود و همچنین محصولات خاص خود را برای عرضه دارد، ادامه داد: ثبت ملی این شیرینی در فهرست آثار ناملموس ملی با پیشنهاد سازمان فرهنگی و هنری شهرداری ساوه در دستور کار قرار گرفت و هم اکنون این پرونده پس از مستندنگاری کارشناسان میراث فرهنگی به صورت رسمی به جریان افتاد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha