• سه‌شنبه / ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۷:۰۵
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1403052919726
  • خبرنگار : 71244

توصیه‌ای به وزیر آتی آموزش و پرورش برای انتصاب مدیران

توصیه‌ای به وزیر آتی آموزش و پرورش برای انتصاب مدیران

یک فعال فرهنگی در حوزه تعلیم و تربیت با اشاره به اوضاع و احوال و معیشت معلمان بازنشسته و شاغل، وضعیت نیروی انسانی، مدارس فرسوده، صندوق ذخیره فرهنگیان و ... خطاب به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: هزاران کار زمین مانده وجود دارد که انجامش نیازمند مدیران دلسوز و متعهدی است که فکرشان صرفا پست ومقام و جیبشان نباشد.

جمال صفرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه اکثر فرهنگیان به دکتر پزشکیان اعتماد کردند و به قول و کلام  او امید بستند لذا فعلا زود است درباره کابینه معرفی شده او قضاوتی عجولانه کرد گفت: گذشت زمان، معیار و  سنجه خوبی برای ارزیابی عملکرد افراد کابینه خواهد بود. به هرحال از لیست بلند بالای شورای راهبردی، علیرضا کاظمی برای معرفی به مجلس انتخاب شد.

این فعال فرهنگی با تاکید بر اینکه وزیر پیشنهادی سوابق کاری از معلمی تا حضور در معاونت پرورشی در وزارت آموزش و پرورش را در کارنامه دارد، خطاب به وی اظهار کرد: فرهنگیانی که به پزشک جمهور رای دادند، دل به تغییرات اساسی در حوزه تعلیم و تربیت بسته‌اند؛ حال معلمان خوب نیست و خود نیز به آن واقفید و در سخنانتان نیز بارها به آن اشاره کردید از جمله اظهار نظرتان در رابطه با وضعیت معیشتی و رفاهی؛ این را کسی به شما می‌گوید که بالا و پایین را در حوزه‌های مختلف از کلاس درس و ...دیده و می بیند. این در حالیست که چالش اصلی وزارتخانه بودجه و اعتبار است.

صفرزاده ضمن تاکید بر اینکه اعتبارات دریافتی تاکنون جوابگوی نیاز واقعی آموزش و پرورش نبوده و بیش از ۹۵ درصد آن صرف پرداخت حقوق می‌شود یادآور شد: اعتبارات و بودجه جوابگوی سایر  مطالبات و معوقات فراوان نمی‌شود و به خاطر همین موضوع؛ این مهم همیشه و در طول این سالیان لاینحل باقی مانده است و روز به روز به عدد مطالبات اضافه می‌شود.

وی با اشاره به اوضاع و احوال و معیشت نیروهای بازنشسته و  شاغل، وضعیت نیروی انسانی، مدارس فرسوده، صندوق ذخیره فرهنگیان و ... گفت: هزاران کار زمین مانده وجود دارد که انجامش نیازمند افراد دلسوز و متعهدی است که فکرشان صرفا پست ومقام و جیبشان نباشد.

این فعال فرهنگی به موضوع انتصابات سفارشی و سیاسی و سهم خواهی بعضی از نمایندگان جهت ماندگاری بعضی افراد اشاره و از وزیر آتی خواست نسبت به این موضوع دقت کافی داشته باشد چرا که فرهنگیان افرادی هوشمند هستند و این تغییرات را رصد می‌کنند.

این فعال فرهنگی در حوزه تعلیم و تربیت به وزیر پیشنهادی توصیه کرد در جلسه رای اعتماد خود، در صحن علنی و تریبون مجلس به دنبال طرح و ذکر ابتکارات جدید و برنامه پیشنهادی کلی نباشد، بلکه برای اولین بار هم شده بگوید طرح‌های زیادی  از دوره‌های قبل به صورت مجلد موجود است؛ به جایش با سنت شکنی، فهرستی از امور زمین مانده را مطرح کرده و برای حل یکسری از مشکلات، با اقتدار درخواست بودجه کند.

سفارش پایانی صفرزاده  به وزیر این بود که هیچ وقت دچار حاشیه‌های فضای مجازی نشده و مراقب افراد دوزیست و حتی سه زیست هم باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۵-۳۰ ۰۷:۴۷

از ایشان سوال شود چگونه از تجربه کشورهای سرآمد در آموزش وپرورش برای ارتقای فرهنگی کشور بهره مند میشویم