کمال ابراهیمی امروز یکشنبه (۲۸ مردادماه)در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت کنترل کیفی آب آشامیدنی و بهداشت مواد غذایی اظهار کرد: از ۱۵ مرداد ماه تاکنون، ۳ هزار و ۵۹ مورد کلر سنجی آب آشامیدنی، ۴۵۰مورد نمونه برداری میکروبی آب، ۲ هزار و ۹۴۹ مورد سنجش با دستگاه های پرتابل، توسط همکاران بهداشت محیط دانشگاه به ثبت رسیده است.
به گفته وی، طی بازرسیهای بهداشتی همکاران بهداشت محیط، یک هزرکار و ۹۷۲ کیلو گرم، مواد غذایی غیر قابل مصرف در استان جمع آوری و معدوم سازی شد.
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: از ۱۵ تا ۲۷ مرداد ماه، هزار و ۱۲۳ نفر از خادمین، متصدیان مراکز و اماکن، زائرین و عموم مردم توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه آموزش دیدند.
انتهای پیام
نظرات