به گزارش ایسنا، برای سومین سال پیاپی در ایام نوروز، غرفۀ غذاهای محلی کردی با هدف معرفی و ارائۀ این غذاها به مسافران نوروزی به همت و تلاش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان از تاریخ یکم تا پانزدهم فروردین، همه روزه از ساعت ۹ صبح تا ۸ شب در خانۀ کرد (عمارت آصف) در سنندج برپا شده است.
امسال هم همچون دو سال گذشته خانۀ کرد سنندج به مناسبت عید نوروز در ۱۵ روز اول سال در غرفۀ غذاهای کردی، با طعم خانگی غذاهای محلی استان کردستان میزبان میهمانان نوروزی است.
این غرفه همه روزه از ساعت ۹ صبح تا ۸ شب پذیرای گردشگران شهر سنندج است و گردشگران می توانند از طعم غذاهای اصیل کردی در فضای یکی از قدیمی ترین بناهای سنندج لذت ببرند.
منیره امجدیان، فعال حوزه گردشگری خوراک ایران- و مسئول این غرفه، در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه هدف از برپایی این غرفه معرفی غذاهای بومی - محلی استان کردستان است، اظهار کرد که در این غرفه تقریبا ۲۵ مدل از غذاهای اصیل کردی معرفی و عرضه می شود که از جملۀ آنها می توان گیپه، کوفته و شوروا، آش قلیه، آش سنگ سیر، دلمه سنندج، انواع نان ها (کلانه، بزلماژ، لاساجی خرما، برساق، کولیره و ...)، انواع خوراک ها و دمنوش های مختلف را نام برد.
وی افزود: امسال نسبت به سال های گذشته استقبال بیشتری از غرفه صورت گرفته است. گردشگران و توریست هایی که سال های گذشته از این غرفه بازدید کرده اند با بیان مواد و طعم غذاهایی که به یاد دارند غذاهای سال قبل را تقاضا کرده و به دنبال تکرار تجربۀ دوبارۀ این طعم ها هستند.
وی اشاره کرد که گردشگران سال های گذشته در بازدیدهای بعدی خود،گردشگران دیگری را نیز به بازدید از غرفه دعوت می کنند و این خود می تواند قدمی هرچند کوچک در زمینۀ معرفی غذا کردی و همچنین در رونق گردشگری غذا در استان کردستان باشد.
انتهای پیام
نظرات