• یکشنبه / ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403052818881
  • خبرنگار : 71654

راکتور هسته‌ای ساخته شده توسط یک دانش‌آموز به پلاسما رسید

راکتور هسته‌ای ساخته شده توسط یک دانش‌آموز به پلاسما رسید

یک دانش آموز با موفقیت یک راکتور همجوشی هسته‌ای کوچک ساخته است. این جوان ۱۷ ساله این راکتور را برای تولید نوترون به عنوان بخشی از دوره آموزش عالی خود ساخته است. گفته می‌شود که کار چزاره منکارینی(Cesare Mencarini) تنها راکتور هسته‌ای است که در محیط مدرسه ساخته شده است.

به گزارش ایسنا، این راکتور هسته‌ای که به تازگی در جشنواره علمی «کمبریج» به نمایش گذاشته شده است، چند ماه پیش به پلاسما دست یافت. براساس گزارش‌ها، همچنین منکارینی در دوره A-Level  به نمره A* دست یافت. Advanced Level  یک دوره آموزشی عالی دو ساله در بریتانیا و برخی کشورهای دیگر است. این دوره به دانش‌آموزانی که تحصیلات مقطع متوسطه یا پیش دانشگاهی خود را به پایان می‌رسانند امکان انتخاب سه یا چهار موضوع تحصیلی را می‌دهد.

به نقل از آی‌ای، متقاعد کردن معلمان منکارینی برای انجام این پروژه آسان نبود. اعضای هیأت علمی نیز تصور می‌کردند که این پروژه می‌تواند خطرناک باشد و تهدید قابل توجهی به شمار برود.

دانشکده در ابتدا به این پروژه توجه داشت

دانشکده در ابتدا نگران بود که این پروژه، خطرناک است. با این حال، ما ارزیابی کامل خطر را انجام دادیم و کارکنان بسیار حمایت کردند. سرانجام، پس از ۱۸ ماه کار سخت بر روی این پروژه، منکارینی با موفقیت این راکتور کوچک را توسعه داد.

این نوجوان قصد دارد برای مدرک مهندسی درخواست دهد. با این حال، قبل از آن، می‌خواهد در مرکز رابط و تحلیل دانشگاه بریستول کار کند.

هدف راکتور ایجاد شرایطی است که برای همجوشی لازم است

منکارینی معتقد بود که هدف راکتور ایجاد شرایطی است که برای همجوشی لازم است. با این حال، این پروژه نمی‌تواند فشاری را که توسط گرانش خورشید ایجاد می‌شود، داشته باشد. بنابراین، برای گرم کردن اتم‌ها به اندازه کافی، از ولتاژ بالا استفاده شد.

راکتور در ماه ژوئن به پلاسما دست یافت

این راکتور در ماه ژوئن به پلاسما دست یافت. منکارینی در پستی در لینکدین نوشت: دو روز پیش به پلاسما دست یافتم که بسیار عالی بود و از این بابت بسیار خوشحالم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۵-۲۹ ۰۲:۰۰

باید به جوانان فرصت بدهیم۰ درجنگ وقتی به جوانان فرصت داده شد افرادی چون همت،باکری وغیره بوجود آمدند که دنیا را شگفت زده کردند اکنون که کشور مشکلات زیاد دارد باید از جوانان خلاق و پرتوان ایده گرفت تا بار دیگر شاهد شکوفایی شویم

avatar
۱۴۰۳-۰۵-۲۹ ۰۳:۳۱

خداکنه حمایت بشه وکاری نکنن که ازهمچیز دست بکشه

avatar
۱۴۰۳-۰۵-۲۹ ۰۸:۱۵

دانش آموز نگفت قطعاتش رو از کجا اورده ؟ضمنا برای تولید پلاسما و هم جوشی دستگاه اول باید چندبار آزمایش و خطا بشه و فرمول درست میخواد .از کجا و چگونه تونسته در محیط مدرسه انجامش بده ؟

avatar
۱۴۰۳-۰۵-۲۹ ۰۹:۴۳

درست مطالعه کن فرشادجان خارج از کشور ما بوده،طرف هندی وساکن لندن بوده

avatar
۱۴۰۳-۰۵-۲۹ ۱۳:۰۷

الکییییییییه فقط آب رو جوش میاره اسمشو گذاشتن همجوشی هسته ای میشه بفرمایید پلاسما که حتی در شرایط کنترل شده به شدت ناپایداره را در چه میزان زمان و مکانی نگه داشتند فقط دانش آموزه ادعا کرده

avatar
۱۴۰۳-۰۵-۳۰ ۰۸:۳۴

یعنی کمبریج نفهمیده تو فهمیدی الکیه ،چقدر آخه همه چیز دان هستین

avatar
۱۴۰۳-۰۵-۲۹ ۱۳:۲۹

هزاران نفر از این جوانان بخاطر بیخیالی مسیولین رفتن.

avatar
۱۴۰۳-۰۵-۲۹ ۱۶:۲۳

ماشاء الله چقدر عکس فراوان از راکتور هسته ای این دانش آموز گذاشتید ...فقط دوتا عکس