میثم صابریون در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: مطابق ماده ۸ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، مردم از حق دعوت به خیر، نصیحت، ارشاد در مورد عملکرد دولت برخوردار هستند و در چارچوب شرع و قوانین می توانند نسبت به کلیه مسئولین از صدر تا ذیل، امر به معروف و نهی از منکر کنند.
وی افزود: ستاد استان، به منظور نظارت بر عملکرد دستگاهها، ایجاد بستر مناسب به منظور تحقق این ماده از قانون و ایفای نقش نظارتی خویش با جمعآوری، تحلیل و تفسیر گزارشات مردمی در حوزههای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، اقدام به راهاندازی قرارگاهی تحت عنوان "رصد و پایش" کرده است.
صابریون در ادامه تصریح کرد: این قرارگاه با رصد، پایش و احصاء نظام مسائل استان در حوزههای یاد شده و با شناسایی روندها، پیشبینی رویدادهای آینده و اتخاذ تصمیمات به موقع، از ظرفیت نرمافزار مطالبهگری سو، گزارشات فصلی دستگاهها به ستاد، تشکلهای مطالبهگر مردمی، گزارشات مردمی واصله، رسانهها و خبرنگاران اقدام به گردآوری اطلاعات کرده است.
وی خاطرنشان کرد: این قرارگاه به مجموعه ستاد این امکان را میدهد که با تسلط بیشتر محیط اطراف خود را رصد و در رفع منکرات فعلی و دفع آنها در آینده تدبیر و برنامهریزی لازم را داشته باشد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر به اهمیت قرارگاه رصد و پایش اشاره کرد و افزود: افزایش آگاهی، بهبود تصمیمگیری، کاهش خطر پذیری و افزایش کارایی دستگاههای استانی از جمله اهدافی است که به واسطه این قرارگاه به دست میآید.
انتهای پیام
نظرات