• چهارشنبه / ۱۲ دی ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403101208958
  • خبرنگار : 50037

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان:

ضرورت راه‌اندازی سومین ایستگاه سنجش کیفیت هوا در همدان

ضرورت راه‌اندازی سومین ایستگاه سنجش کیفیت هوا در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان خواستار نصب و راه‌اندازی سومین ایستگاه پایش هوای شهر همدان از سوی شهرداری شد و گفت: تسریع این امر، داده‌های دقیق‌تری در اختیار برنامه‌ریزان به منظور اقدام عملی موثرتر قرار می‌دهد که این اقدامات با سلامت شهروندان در ارتباط است.

شهرام احمدی فارسانی چهارشنبه ۱۲ دی‌ماه در نشست کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی همدان که به منظور بررسی مسائل محیط زیستی شهر همدان در صحن شورا برگزار شد، با اشاره به اینکه آلودگی هوا در فصول گرم ناشی از ذرات گرد و غبار و در فصول سرد ناشی از وارونگی هوا و وسایل نقلیه متحرک است، بیان کرد: برای جلوگیری از ورود گرد و غبار، ایجاد سپرهای سبز اطراف شهر و احیای اکوسیستم‌های آسیب دیده راهگشا بوده و به منظور جلوگیری از آلودگی ناشی از سوخت خودروها، استفاده از دانش روز و توسعه حمل و نقل عمومی از راهکارهای موثر به شمار می‌رود.

وی تأکید کرد: توسعه حمل و نقل عمومی برقی و مبتنی بر دانش روز، به کاهش تردد خودروهای شخصی کمک شایانی می‌کند.

احمدی فارسانی در ادامه راهکار اصلی جلوگیری از آلودگی آب رودخانه‌ها را تکمیل سیستم جمع‌آوری وتصفیه فاضلاب دانست و خاطرنشان کرد: همه باید کمک کنیم تا با رفع محدودیت‌ها و موانع، این سیستم به صورت صد درصدی تکمیل شود.

وی همچنین درباره مدیریت اجرایی پسماند در شهر با قدردانی از اقدامات مثبت گذشته، بیان کرد: بر اساس قانون، مدیریت پسماند شهر به عهده شهرداری است و شهرداری همدان باید از سال ۱۳۹۲، پسماند را به صورت تفکیک شده جمع‌آوری می‌کرد که این امر با گذشت ۱۲ سال، هنوز به صورت صد درصدی اجرا نشده است.

احمدی فارسانی با بیان اینکه مسئله تفکیک از مبدا در شهر همدان باید جدی گرفته شود، افزود: بر اساس قوانین موجود، تفکیک از مبداء و توسعه آموزش‌ها و فرهنگ‌سازی، مدیریت اصولی پسماند، تولید انرژی از پسماند و بازیافت، مسیری است که باید با سرعت بیشتری در همدان طی شود.

وی در ادامه با بیان اینکه سازگاری طراحی مبلمان شهری با محیط زیست، اهمیت زیادی در ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست دارد، گفت: در نظر گرفتن مسیرهای پیاده‌روی و دوچرخه سواری و افزایش طول این مسیرها در نقاط مختلف، از ضرورت‌هایی است که در طراحی شهری در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به مسئله ارتقای فرهنگ محیط‌زیستی، ادامه داد: شهرداری‌ها و ادارات دولتی و خصوصی، در راستای انجام رسالت اجتماعی خود باید محل‌های مشخصی برای درج تابلوها و شعارهای محیط‌زیستی درنظر بگیرند و زیباسازی شهر را متناسب با اقلیم منطقه طراحی و پیاده‌سازی کنند.

احمدی فارسانی با اشاره به اهمیت افزایش و ارتقای آموزش‌های محیط زیستی و فرهنگ حفظ محیط‌زیست در سطح شهر، تصریح کرد: اگر مسائل فرهنگی، آموزشی و زیرساختی حل نشود؛ سایر مسائل و مشکلات رفع نخواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha