به گزارش ایسنا، الف نوشت: به تازگی و در بحبوحه طرح گمانه زنیهای مختلف در مورد زمانِ حمله انتقام جویانه قریب الوقوع کشورمان به اراضی اشغالی، سه کشور اروپاییِ آلمان، انگلستان و فرانسه، در بیانیه ای از ایران خواسته اند از حمله به رژیم صهیونیستی خودداری کند. رویدادی که به ادعای آنها به تشدید و توسعه تنش و درگیریها در منطقه منجر خواهد شد و توافق آتش بسِ قریب الوقوع در قالب جنگ غزه را نیز ملغی میکند!
در این راستا، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان نیز در موضع گیری گفته است: "ایران در دفاع از حاکمیت و امنیت ملی خود و نیز کمک به استقرار ثبات پایدار در منطقه و ایجاد بازدارندگی در مقابل منشأ حقیقی و منبع واقعی ناامنی و تروریسم در منطقه، قاطع و مصمم است و در استفاده از حقوق شناخته خویش، از کسی اجازه نمیگیرد."
جدای از بیانیه سه کشور مذکور، سران آنها نیز به طور جداگانه در روزهای اخیر با رئیس جمهور کشورمان تماس تلفنی داشته اند و از ایران خواسته اند حمله انتقام جویانه به تلافی از اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران را لغو کند.
این ادعا که حمله انتقام جویانه ایران موجب خواهد شد تا فضای تنش و درگیری در منطقه گسترش یابد، یک مغالطه صریح و بزرگ است. آن کنشگری که با اقدامات خود صلح و ثبات در منطقه را نشانه گرفته و تضعیف میکند، رژیم صهیونیستی است که اقدام به انجام یک عملیات تروریستی در خاک کشورمان میکند. والا پاسخ ایران به یک حرکت تروریستی، از منظر حقوق بین الملل به صراحت به رسمیت شناخته شده است. در این نقطه سران اروپایی باید پاسخ دهند که علت همکاریهای گسترده نظامی و امنیتی و کمکهای آنها به یک چنین رژیم تروریستی چیست؟
به بیان ساده تر آنها در موقعیتی نیستند که خود را به مثابه صلح بان و نگران صلح در منطقه غرب آسیا معرفی کنند زیرا خودشان همدست جنایات صهیونیستها در غزه و منطقه هستند و آمارهای رسمی نیز حاکی از کمکهای گسترده مالی و تسلیحاتی آنها به صهیونیستها است. بگذریم که اکنون هر 3 کشور مذکور نیز حضور نظامی منطقه ای خود را افزایش داده اند و در دفاع از رژیم اشغالگر قدس به عنوان کنشگری جنایتکار و تروریست مصمم هستند. مسائلی که همه و همه نشان می دهند اساسا مساله مذاکرات آتش بس جنگ غزه نیز صرفا یک بازیچه و عملیات فریب از سوی آنها است.
دیگر اینکه تشدید تحرکات اروپاییها در رایزنی با ایران در رابطه با انتقام جویی قریبالوقوعش، تا حد زیادی ریشه در درخواستهای پشت پرده رژیم صهیونیستی از این کشورها دارد تا آنها به نوعی بفهمند که ماهیت، هدف و زمانِ انتقام جویی ایران چه وضعیتی دارد.
موضوعی که در روزهای اخیر مورد اشاره بسیاری از صاحب نظران و تحلیلگران مسائل راهبردی نیز بوده است. از این رو، باز هم نقش ادعایی و ژست صلحبانی برای قدرتهای اروپایی، گزافه ای بیش نیست و آنها در بیانیه اخیر خود خطاب به ایران و یا رایزنیهایشان با کشورمان، قویا حامی رژیم اشغالگر قدس بوده و هستند و در زمین آن بازی میکنند.
انتهای پیام
نظرات