علی دهقانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا به توانمندی و ارتقای سطح این تشکل ها در چگونگی ارتباط و تعامل با کارگران و کارفرمایان در قالب آموزشهای تخصصی و عمومی تاکید کرد و گفت: اداره تشکلات کارگری و کارفرمایی این اداره کل با برگزاری کارگاههای آموزشی و دورههای آموزشی مختلف در حوزههای کاری و تخصصی بیش از یک هزار و ۶۰۰ نفر ساعت آموزشهای مرتبط ارائه کرده اند.
دهقانی با بیان اینکه تشکل های کارگری و کارفرمایی در ارتقای سطح بهره وری تولید و سلامت محیط کار نقش مهم و بسزایی دارند، اظهار کرد: تشکلهای کارگری و کارفرمایی نقشآفرینی ویژه ای برای افزایش مشارکت مردمی در تحقق شعار سال و جهش تولید خواهند داشت.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گفت: توسعه و تقویت تشکل های کارگری و کارفرمایی در محیطهای کار و تولید تأثیر بسزایی در تنظیم رابطه کارفرما و کارگران ایفا کرده و از تنشهای کاری پیشگیری و در نهایت رونق و جهش تولید را به ارمغان می آورند.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین اصول و رویکرد دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تقویت و توسعه تشکل های کارگری و کارفرمایی بعنوان یک نهاد مدنی در واحدهای اقتصادی، اظهار کرد: تعامل با شرکای اجتماعی دولت یعنی تشکل های کارگری و کارفرمایی موجب امنیت شغلی، رونق تولیدات داخلی و بهبود فضای کسب و کار می شود و این اداره کل در خدمت این نهادهای مردمی و اقتصادی است.
دهقانی در خصوص ارتباط همدلانه با تشکلهای کارگری و کارفرمایی در چارچوب رعایت اصل سه جانبه گرایی افزود: همدلی و همکاری بسیار خوبی بین مسئولان استان وجود دارد و همچنین رابطه بسیار خوبی بین تشکل های کارگری، کارفرمایی و اداره کل تعاون, کار و رفاه اجتماعی آذربایجان غربی در طول ۳ سال گذشته وجود داشته که این وفاق و همدلی و همکاری توانسته است نقش موثری درحل بسیاری از مشکلات حوزه کارگری و کارفرمایی استان ایفا کند.
وی به اصل سه جانبه گرایی در قانون کار، همسو بودن و نقش دولت، کارفرمایان و کارگران اشاره کرد و بیان کرد: این تشکلها شامل نماینده کارگران، شوراهای اسلامی کار، انجمن صنفی کارگری، انجمن صنفی کارفرمایی، کانون شوراهای اسلامی کار، کانون کارفرمایان و کانونهای کارگران بازنشسته هستند.
انتهای پیام
نظرات