ایوب شریفی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: اقدامات کنترلی و پیشگیرانه از سوی ماموران یگان حفاظت این اداره در راستای جلوگیری از ابتلاء نشخوارکنندگان از جمله قوچ و میش موجود در این منطقه انجام شد.
وی ادامه داد: در راستای کنترل بیماریهای مشترک دامهای اهلی و وحشی از جمله بیماری تب برفکی و طاعون مهلک (ppr) و انگلهای گوارشی و داخلی دامهای اهلی از جمله زالو و سایر نرم تنان برنامه پاکسازی و ضدعفونی چشمهها و آبشخورها در دستور کار این اداره قرار گرفت.
شریفی تصریح کرد: این اداره کل با آهک پاشی مسیرها، ضدعفونی کردن و گندزدایی آبشخورها و دفن اصولی و بهداشتی لاشههای یافت شده، این بیماری را با همکاری اداره کل دامپزشکی کنترل و با حساسیت انجام داد.
وی افزود: منطقه حفاظت شده عبدالرزاق با وسعتی بالغ بر ۴۳ هزار و ۹۵۰ هکتار، عنوان سومین منطقه حفاظت شده در استان کردستان را به خود اختصاص میدهد، این منطقه زیستگاه ۸۰ گونه از پرندگان، ۱۷ گونه از پستانداران و بیش از ۳۵۰ گونه از گیاهان مختلف، مخصوصا گیاهان نادر و کمیاب است.
شریفی بیان کرد: در کنار زیباییهای طبیعی، وجود آثار تاریخی همچون تپه باستانی زیویه، اهمیت و محبوبیت این منطقه را افزون کردهاند.
کبک، قوچ و میش، لکلک، عقاب طلایی، هما، قرقی، مرغ حق، شغال، و میش مرغ، از جمله حیوانات و کَما، گون، مرزه، بادام وحشی، زنبق، میخک و زول، شماری از گیاهان یافت شده در این منطقه ارزشمند است.
انتهای پیام
نظرات