• یکشنبه / ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1403052114004
  • منبع : بازار

نصب آسانسور، بدون رضایت ساکنین ممکن است / آسانسور هیدرولیک راهکاری متفاوت

نصب آسانسور، بدون رضایت ساکنین ممکن است / آسانسور هیدرولیک راهکاری متفاوت

در این مطلب می خواهیم شرایطی را بررسی کنیم که در آن ساختمانی از قبل احداث شده و از ساخت آن سالها گذشته است و امروز نیاز به نصب و راه اندازی آسانسور پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از الماس صنعت آرتا، نصب و راه اندازی آسانسور بدون رضایت ساکنین چگونه امکان پذیر است ؟ آیا آسانسور هیدرولیک راهکار مناسبی است ؟شرایط نصب و راه اندازی یک آسانسور هیدرولیک برای ساختمانی که قبلا آسانسور نداشته چگونه امکان پذیر است ؟در ساختمان هایی که در زمان ساخت آن آسانسور در نظر گرفته نشده، آیا می توان نسبت به راه اندازی آن اقدام کرد ؟امروزه استفاده از آسانسورها و بالابرها به امری ضروری و غیر قابل انکار بدل شده.

ساختمان های بالای ۳ طبقه و حتی با طبقات کمتر نیز از آسانسور برای نقل و انتقال نفرات و جابجایی بار استفاده می کنند.حتی ساختمان های شخصی ویلایی نیز از آسانسور یا بالابر برای جابجایی بین طبقات اول و دوم استفاده می کنند که البته آسانسور هیدرولیکی در این مورد بیشتر مرسوم است.آسانسور هیدرولیکی یا آسانسور کششی جزء مرسوم ترین نوع آسانسورهای امروزی هستند.

 در زمان احداث بنای ساختمان هیچگونه پیش بینی برای احداث و یا اضافه کردن آسانسور در آن نشده است و ساکنین یا مالکین آن تصمیم به نصب و راه اندازی آسانسور کرده اند.

قدم اول: جلب رضایت ساکنین

مهمترین قسمت و تعیین کننده ترین بخش انجام تغییرات در هر ساختمانی هماهنگی و همکاری و رضایت ساکنین و مالکان آن ساختمان است.

در صورت عدم رضایت و همکاری آن ها انجام پروژه های تغییر همچون راه اندازی و اضافه کردن آسانسور به ساختمان تقریبا سخت خواهد بود.

زیرا همکاری های عملی و تامین هزینه های مالی برای انجام پروژه نصب آسانسور نیازمند تعامل کامل ساکنین و مالکان با یکدیگر است.

نصب آسانسور بدون رضایت ساکنین ممکن است ؟

در ابتدا باید بگوییم بله !

فرض کنیم ساختمان چهار طبقه ای داریم که ساکنین طبقات دوم الی چهارم آن به دلیل وجود پله های زیاد تصمیم دارند نسبت به راه اندازی آسانسور برای ساختمان اقدام کنند، اما ساکنین طبقات همکف و اول رضایت نداشته و یا هزینه های مربوطه به آن را پرداخت نکنند، طبق ماده ۴ قانون تملک آپارتمان ها اگر مجموع مساحت طبقات بالاتر از طبقات پایین بیشتر باشد مالکان آن طبقات اجازه نصب آسانسور را داشته و می توانند متناسب با مساحت هر واحد هزینه های آن را با هماهنگی مدیر ساختمان از طبقات همکف و اول دریافت نمایند.

نصب آسانسور بدون فضای کافی

درصورتی که فضای مناسبی برای نصب آسانسور در ساختمان وجود نداشته باشد، ماده ۲۳ آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان ها (تقسیم هزینه ها) اعمال نشده و ساکنین طبقات همکف و اول می توانند اعتراض خودشان را در این زمینه مطرح کرده و مانع اجرای پروژه شوند.

نصب آسانسور بدون رضایت ساکنین ممکن است / آسانسور هیدرولیک راهکاری متفاوت

آسانسور هیدرولیک راهکاری متفاوت

آسانسورهای هیدرولیک با راه حل های متفاوت خود جایگزین مهمی از نظر راحتی و هزینه در ساختمان هایی است که ارتفاع زیاد ندارند.

 این نوع آسانسور مناسب ویلا یا ساختمان هایی با ارتفاع کم است.

در این نوع آسانسور نیاز به موتورخانه در پشت بام نیست و تجهیزات در اولین ایستگاه قرار می گیرند.در این نوع آسانسور ،روغن هیدرولیک با پمپ پیستون ها را فعال کرده تا کابین به صورت مستقیم یا غیر مستقیم توسط پیستون ها حرکت کند. حرکت رو به پایین نیز با وزن خود کابین آسانسور رخ می دهد.

اگر قصد دارید یک آسانسور هیدرولیک با شفت داخل ساختمان طراحی کنید، طراحی مجدد فضایی و تغییرات سقف ضروری خواهد بود.

 برای اجرای آسانسور در فضای باز نیز باید اقدامات خاصی صورت گیرد. علاوه بر آن مواردی همچون آهن کشی، تهویه ،برق کشی و … نیز وجود دارد.

همچنین باید توجه داشت که در صورت نصب آسانسور در داخل ویلا یا ساختمان معمولا برخی کارهای نوسازی و ساختمانی ضروری است.

همچنین هنگام نصب آسانسور در فضای باز نیز باید دسترسی به داخل ایجاد شود.

نصب آسانسور بدون رضایت ساکنین ممکن است / آسانسور هیدرولیک راهکاری متفاوت

قدم دوم: انتخاب شرکت معتبر

شرکت معتبر نصب آسانسور هیدرولیکی چه مولفه هایی باید داشته باشد ؟

بهترین شرکت آسانسور در واقع شرکتی است که مجوزهای لازم را از مراجع ذیصلاح اخذ کرده باشد.

استانداردهای ایمنی و کیفی رایج را بطور کامل در پروژه ها لحاظ کرده و با بهره مندی از تجارب کارشناسان خود بتواند پروژه ها را بی نقص و با موفقیت به پایان برساند.

امکان دسترسی و آشنایی کارفرمایان جدید به پروژه های انجام داده شده را فراهم نماید تا آنها بتوانند از کم و کیف و تجربه های گذشته شرکت پیمانکار آسانسور بطور کامل مطلع گردند. این دسترسی می تواند در وب سایت یک شرکت آسانسور معتبر در دسترس عموم قرار بگیرد.

از متریال و تجهیزات اصلی، با کیفیت و استاندارد در اجرای آسانسور استفاده کند.

به مسائل و مباحث ایمنی و محیط زیستی توجه داشته باشد.

شرکت آسانسور الماس صنعت آرتا دارای مجوزها و استانداردهای متعدد از نهادهای ناظر دولتی و بین المللی توانسته بخش وسیعی از نیازمندی های حوزه آسانسور و بالابرها را پوشش دهد.

این شرکت موفق به اخذ پروانه طراحی و مونتاژ از وزارت صنعت و معدن و تجارت گردیده و هم اکنون با امتیاز ۱۰۰/۱۰۰ پروانه طراحی و مونتاژ خود را تمدید نموده است. همچنین دارای عضویت رسمی سندیکای آسانسور و پله برقی و عضو اتاق بازگانی استان تهران است.

الماس صنعت آرتا با بهره گیری از پرسنل مجرب و متخصص خود افتخار همکاری با نهادها و سازمان های مختلفی همچون شهرداری تهران، مجلس شورای اسلامی، وزارت راه، پژوهشگاه رویان، شرکت گلرنگ، کارخانه دارو سازی مداوا، دانشگاه تهران و... را در کارنامه خود دارد.

شرکت الماس صنعت آرتا دستیابی به اهداف ایمنی، بهداشت و محیط زیست را ضامن موفقیت همه جانبه در کسب و کار خویش می داند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره در خصوص اجرای آسانسورهای مسکونی و اداری برای سازمان ها یا اشخاص حقیقی و شرکت ها می توان با شماره های ۰۲۱۲۶۷۴۳۷۹۶ – ۰۲۱۲۶۷۴۳۷۸۳ – ۰۲۱۲۶۷۴۸۸۷۰ تماس حاصل نمود و یا به وب سایت شرکت به نشانی almassanatarta.com مراجعه کرد.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۵-۲۱ ۱۲:۰۰

در صورت مخالفت ساکنین برای نصب اسانسور نیاز به روال قضایی دارد و راه درست کسب رضایت از همه ساکنان است.