• شنبه / ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403052013298
  • خبرنگار : 71234

خضریان: مجازات سختی در انتظار آمران و عاملان جنایت ترور اسماعیل هنیه است

خضریان: مجازات سختی در انتظار آمران و عاملان جنایت ترور اسماعیل هنیه است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اتفاق نظر مقامات ارشد کشور درباره ضرورت تنبیه رژیم صهیونیستی و برخورد بازدارنده با متجاوز، گفت: با توجه به روشن شدن ابعاد این اقدام تروریستی برای دستگاه‌های امنیتی و نظامی کشور، آمران و عاملان این جنایت مجازات سختی خواهند شد.

به گزارش ایسنا،‌ علی خضریان با اشاره به جلسات متعدد کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در طول یک هفته اخیر پیرامون موضوع ترور شهید اسماعیل هنیه و با حضور مسئولان مختلف امنیتی، نظامی و دستگاه دیپلماسی کشور گفت: پس از ترور شهید اسماعیل هنیه، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از همان ساعات اولیه جلسات مختلفی را در طول یک هفته اخیر برگزار کرد.

وی توضیح داد: در این جلسات ضمن بررسی ابعاد مختلف این اقدام تروریستی و دریافت گزارش‌های دقیق و کارشناسی مسئولان ارشد نظامی و امنیتی و همچنین سرپرست وزارت امور خارجه، بر لزوم پاسخ قاطع و محکم به این جنایت تاکید شد. مقامات ارشد کشور اعم از دولتی، نظامی و همچنین مجلس درباره ضرورت تنبیه رژیم صهیونیستی و برخورد بازدارنده با متجاوز اتفاق نظر دارند.

خضریان ادامه داد: با توجه به روشن شدن ابعاد این اقدام تروریستی برای دستگاه‌های امنیتی و نظامی کشور، آمران و عاملان این جنایت در زمان، مکان و با کیفیتی که منجر به فروریختن سازه بازدارندگی صهیونیست‌ها نه تنها در سطح منطقه بلکه در میان افکار عمومی جهانیان شود، مجازات سختی خواهند شد. آن‌ها به خیال خودشان با ترور شهید اسماعیل هنیه دنبال بازسازی بازدارندگی فروریخته رژیم صهیونسیتی پس از عملیات طوفان الاقصی و همچنین وعده صادق بودند.

وی با اشاره به انتخاب یحیی سنوار به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس گفت که این انتخاب در کوتاه‌ترین زمان پس از ترور ناجوانمردانه شهید اسماعیل هنیه توسط رژیم صهیونیستی نشان داد جبهه مقاومت به یک سیستم نهادی گسترده، پویا و با کفایت تبدیل شده است لذا دشمن نه تنها فرصت ضربه‌زدن به این سیستم کارآمد را از طریق در پیش گرفتن سیاست ترور ندارد، بلکه خللی در مسیر مبارزه امت اسلامی برای آزادی قدس شریف نیز ایجاد نخواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به برخی تحلیل‌ها مبنی بر اینکه ترور اسماعیل هنیه را مانع تراشی رژیم اسرائیل برای مذاکره میان ایران و امریکا اعلام کرده است، گفت: اینکه کسانی گمان کنند ترور شهید هنیه بدون چراغ سبز آمریکا صورت گرفته، در خوشبینانه‌ترین حالت ساده‌اندیشی است. متاسفانه جریان غرب‌گرا همچنان با خوش‌بینی متوهمانه به آمریکا و در تحلیلی که حاصل خود مرکز بینی غیر واقع‌بینانه است، در حالی بیان می‌کند که ترور شهید اسماعیل هنیه پس از مراسم تحلیف رئیس جمهور، بدون هماهنگی با طرف آمریکایی برای ایجاد مانع بر سر راه دولت جدید انجام شده که سفر نتانیاهو به واشنگتن چند روز پیش از این واقعه نشان می‌دهد تصمیمات اساسی در جریان این سفر گرفته شده و ترور رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران یک تصمیم خودسرانه از سوی رژیم صهیونسیتی نبوده و یک تصمیم کاملا آمریکایی است.

وی ادامه داد: جریان غربگرا در تحلیل‌های ظاهرا ساده‌لوحانه و در خیال خود آمریکا را به بد و خوب تقسیم‌بندی می‌کند و میان راهبرد دولت‌های اوباما، ترامپ و بایدن در قبال جمهوری اسلامی ایران تفاوت قائل است،‌ این جریان امروز فکر می‌کند از نظر آمریکایی‌ها میان دولت آقای پزشکیان و دیگر ارکان جمهوری اسلامی تمایزی وجود دارد در حالی که مرور تاریخ ۴۵ ساله پس از انقلاب اسلامی نشان می‌دهد از منظر دولت آمریکا نه تنها تفاوت قابل توجهی میان دولت‌های ایران نیست که هر زمان احساس کرده برخی دولتمردان ایرانی از موضع ضعف با آنها مواجه شده‌، در مواضع‌شان پیشروی کرده‌اند چرا که برخلاف این نگاه به ظاهر ساده‌اندیشانه، هدف آمریکا و رژیم صهیونسیتی کلیت جمهوری اسلامی است و در رفت و آمد دولت‌ها، اولویت‌های خود را در سیاست خارجی تغییر نداده‌اند.

عضو کمیته سیاسی، نظامی و امنیتی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در پایان با اشاره به جدیت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ارزیابی و رای اعتماد به گزینه‌های تصدی مسئولیت وزارت‌خانه‌ها بر مبنای شاخص‌های تعیین شده از سوی رهبر معظم انقلاب، گفت: با توجه به اینکه هنوز گزینه‌های قطعی از سوی رئیس جمهور معرفی نشده‌، فعلا قصد ندارم پیرامون سوابق افرادی که در فضای رسانه‌ای به عنوان گزینه‌های محتمل مطرح می‌شوند، صحبت کنم. اما حتما پس از نهایی شدن و معرفی رسمی به مجلس، همه نمایندگان به دلیل مسئولیتی که دارند، موظف هستند جهت بررسی دقیق گزینه‌های معرفی شده و ارزیابی آنها طبق شاخص‌ها، به صورت مبسوط به طرح موضوعات مختلفی اقدام کنند که باید برای تصمیم‌گیری در خصوص هر یک از ایشان به اطلاع نمایندگان مجلس برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha