به گزارش ایسنا، صمد آذری، در این مورد گفت: روند نزولی مرگ و میر در تصادفات جادهای کند شده و هم اکنون مسیر صعودی را پیش گرفته است.
رئیس مرکز تحقیقات تاب آوری جمعیت هلال احمر توضیح داد: بیش از ۱۸ هزار مرگ و میر بر اثر تصادفات جاده ای در سال ۲۰۲۱ در ایران رخ داده است.
آذری افزود: ناتوانیهای ناشی بهبود و رسیدگی به مصرومان تصادفات جاده ای در ایران بیش از ۴ و نیم درصد است. آمار مرگ و میرها نشان دهنده این است که افرادی که درگیر تصادفات میشوند عمدتا افراد جوان و در حال کار هستند که به اقتصاد خانوار آسیب زیادی وارد میکند.
رئیس مرکز تحقیقات تاب آوری جمعیت هلال احمر گفت: تاب آور کردن جامعه در برابر حوادث جاده ای شامل ۳ بخش اقدامات پیشگیرانه، کمپینهای عمومی آگاهی بخشی و واکنش فوری است.
آذری گفت: بیش از ۲۵ درصد مرگ و میر ها مربوط به عابرین پیاده است و آموزش به آنها میتواند بسیار کمک کننده باشد.
وی خاطرنشان کرد: هلال احمر در بحث ارائه آموزش های همگانی برای افزایش توانمندی افراد در سنین مختلف برای کاهش حوادث ترافیکی نقش مهمی ایفا میکند.
بر اساس گزارش سایت هلال احمر، رئیس پنجمین سمپوزیوم بین المللی قرارگاه مدیریت و کاهش تلفات حوادث ترافیکی در خاتمه بیان کرد: افزایش آگاهی مردم برای استفاده از دوچرخه و اسکوتر میتواند هم در کاهش حوادث ترافیکی و هم در کاهش آلودگی هوا تاثیر گذار باشد.
انتهای پیام
نظرات