هادی مدبری در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از رویشهای اصلی انقلاب اسلامی توانسته با اعتماد به جوانان و با اتکا به مدیریت جهادی؛ در راه عزت، توسعه، خودکفایی و پیشرفت کشور قدم بردارد و جهاد دانشگاهی گیلان هم از این قاعده مستثنی نیست.
وی با بیان اینکه استفاده از شبکه پزشکی و علمی جهاد دانشگاهی از جمله ظرفیتهایی است که می توان در کل کشور از جمله استان گیلان بهره برد، افزود: از جمله این ظرفیت های علمی و پزشکی پژوهشگاه رویان و ابن سینا در حوزه رفع مشکلات ناباروری و جوانی جمعیت است.
مدبری با اشاره به اینکه در حوزه جوانی جمعیت سازمان جهاد دانشگاهی گیلان در زمینههای دیگر نیز سعی کرده اقدامات مثمر ثمر انجام دهد، تصریح کرد: از آن جمله رایزنی و پیگیری مسئله جوانی جمعیت در سطح استان در قالب تدوین طرحهای پژوهشی، عضویت در ستاد خانواده و جوانی جمعیت استانداری گیلان و مشارکت فعال در این زمینه برای ارائه طرحهای پژوهشی و برگزاری کارگاههای آموزشی را می توان نام برد.
وی افزود: در سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان نیز کمیته انسجام بخشی جوانی جمعیت راه اندازی شده تا بتوانیم از این ظرفیتها استفاده کنیم.
سرپرست سازمان جهاددانشگاهی گیلان تاکید کرد: علاوه بر فعالیت بانک خون بند ناف رویان در استان؛ با پیگیری های صورت گرفته مجوز احداث مرکز غربالگری، پیشگیری و تشخیص زود هنگام بیماریهای غیر واگیر و سرطان را از وزارت بهداشت اخذ کردیم.
مدبری با بیان اینکه با همکاری و مساعدت علوم پزشکی گیلان مکانی برای این منظور اختصاص داده شده، گفت: با حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی و با اختصاص بودجه؛ به دنبال استفاده از این ظرفیت پزشکی جهاد دانشگاهی در پژوهشگاه معتمد در گیلان هستیم.
وی در ادامه بر اهمیت تجاری سازی طرح های پژوهشی در جهاددانشگاهی اشاره و تصریح کرد: تجاریسازی همراه با خلاقیت، نوآوری و فناوری است که زمینه آن باید برای جامعه نخبگانی ایجاد شود.
مدبری با تاکید بر اینکه یکی از دغدغههای مسئولین و مقام معظم رهبری خروج نخبگان از کشور است، افزود: جهاد دانشگاهی برای حل این مشکل به دنبال ایجاد زیرساخت ها است.
وی افزود: در همین راستا سازمان تجاریسازی و فناوری با نام اختصاری «ستفا» در جهاد دانشگاهی راه اندازی شده و از تیم جوان در آن استفاده کردیم و این سازمان در حال حاضر توانسته ارتباط خوبی با پارک علم و فناوری برقرار کرده تا بتواند از ظرفیت نخبگانی کل کشور و استان استفاده کند.
سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی گیلان با بیان اینکه هر کشوری که بخواهد در معادلات بینالمللی بدرخشد سعی در اولویت قرار دادن مباحث علمی دارد، تصریح کرد: ایده «هاب صادراتی» خدمات و محصولات دانش بنیان جهاد دانشگاهی کشور به کشورهای حوزه اوراسیا با استفاده از ظرفیت منطقه آزاد انزلی را ارائه دادیم تا در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه اقتصاد دریا محور بتوانیم گام برداریم.
سرپرست سازمان جهاددانشگاهی گیلان در پایان با بیان اینکه پژوهشکدههای جهاد دانشگاهی در کشور به صورت هدفمند فعالیت میکنند، تاکید کرد: از آن جمله می توان پژوهشکده گردشگری در مشهد، پژوهشکده سرامیک در یزد همچنین پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی در استان گیلان را نام برد که از سال ۱۳۸۲ فعالیت خود را آغاز کرده و در ۵ گروه پژوهشی فعالیت دارد.
انتهای پیام
نظرات