حسین حیدری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به آمادگی ادارات دامپزشکی شهرستانهای مسیر تردد زوار اربعین برای تشدید نظارت بر فعالیت موکبها، گفت: در شهرستانهای مسیر تردد زوار علاوه بر نظارتهای معمول دامپزشکی، اکیپهای دامپزشکی به طور مستمر و روزانه بر روند تهیه و طبخ فرآوردههای دامی در موکبها نظارت خواهند کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه ادارات دامپزشکی شهرستانهای مسیر تردد زوار در استان کرمانشاه یک اکیپ ثابت را به منظور بازرسی ویژه از موکبها در حالت آمادهباش قرار دادهاند، افزود: در شهرستان کرمانشاه دو اکیپ برای نظارت بیشتر بر رعایت بهداشت در موکب ها پای کار هستند.
وی ادامه داد: کار تشدید نظارت بهداشتی بر فعالیت موکبها را تا یک هفته بعد از اربعین ادامه خواهیم داد.
حیدری با بیان اینکه تیمهای دامپزشکی کار نظارت بر تهیه و طبخ مواد غذایی با منشا دامی را بر عهده دارند، از موکبداران خواست فرآوردههای خام دامی مورد نیاز موکبهای خود را صرفا از اماکن معتبر خریداری کرده و حتما در تهیه و طبخ غذا رعایت نکات بهداشتی را مدنظر داشته باشند.
وی تاکید کرد: امسال به دلیل گرمای شدید هوا احتمال بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام شامل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، بروسلوز و ... زیاد است، لذا به منظور جلوگیری از بروز بیماری از موکبداران میخواهیم رعایت مسائل بهداشتی را در تهیه فرآوردههای خام دامی مدنظر داشته باشند.
وی همچنین از موکب داران خواست جهت تامین سلامت زوار اربعین به هیج عنوان در ورودی موکبها ذبح دام انجام ندهند، چون احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام به خصوص بیماری خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به دلیل قرار گرفتن در فصل گرم سال زیاد است.
انتهای پیام
نظرات