به گزارش ایسنا، سردار محمد مهدی حسن زاده در نشست خبری امروز (سه شنبه) با اشاره به جمعیت ۱۰۰ هزار نفری پرسنل شهرداری تهران گفت: با احتساب خانواده هایشان با ضریب ۴ نفر به جمعیت ۵۰۰ هزار نفری می رسند که از این تعداد ۸۵ درصد عضو بسیج شهرداری تهران هستند.
وی با اشاره به ۴ مرکز تابع زیر مجموعه بسیج شهرداری تهران، گفت: مرکز تبادل کتاب یکی از مراکز زیر مجموعه بسیج شهرداری محسوب میشود که در حال حاضر برنامه ریزی برای توسعه این مرکز در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران ادامه داد: مرکز فرهنگی و ورزشی شهدا در سبلان ویژه خانواده شهدای بسیجیان و مرکز آفرینش و هنری شهرداری تهران که در قالب آن هنرمندان شناسایی و آموزش و بکارگیری می شوند.
وی با اشاره به فعالیت مرکز مذهبی و فرهنگی علی بن موسی الرضا علیه السلام افزود: این مرکز هم سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده است و در شرق تهران قرار دارد و مسؤلیت هدایت و معین موکب علی بن موسی الرضا علیه السلام را بر عهده دارد. موکب علی بن موسی الرضا علیه السلام در عمود ۷۰۷ در مسیر کربلا قرار گرفته است که بالغ بر ۷۰۰ نفر خادم موکب هستند.
رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران اضافه کرد: سازمان بسیج شهرداری تهران با تصویب شورای شهر تهران در عمود ۷۰۷ در مساحت ۶۵ هکتاری قرار دارد و هر ساله به همت بسیجیان، گروه های دانشجویی و مردمی به زائرین خدمت رسانی میکنند. امسال نیز فعالیت موکب علی بن موسی الرضا علیه السلام با نام حضرت علی اکبر(ع) خدمتگزاری خواهد کرد.
حسن زاده با اشاره به موقعیت جغرافیایی موکب علی بن موسی الرضا علیه السلام گفت: این موکب روبروی فرودگاه کربلا قرار گرفته است که این فرودگاه بزودی افتتاح خواهد شد که با خودرو تا نجف و کربلا ۲۰ دقیقه زمان می برد.
رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران از آغاز به کار اردوگاه بزرگ تمدن در موکب علی بن موسی الرضا علیه السلام خبر داد و گفت: بنا داریم در قالب این اردوگاه در طول سال خدمت رسانی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه شورای شهر و شهرداری تهران همراهی و مشارکت قابل توجهی را در توسعه زیر ساختهای موکب علی بن موسی الرضا علیه السلام انجام داده است، اظهار کرد: امسال بخشی از این زیرساخت ها انجام شده است و بسترهای اسکان و موضوعاتی از جمله برق و آب توسعه یافته است.
حسن زاده در خصوص نحوه هزینه کردها در موکب علی بن موسی الرضا علیه السلام گفت: در خصوص پذیرایی از زائرین هزینه ها از محل کمکهای مردمی و نذورات انجام می شود.در خصوص برق موکب هم از سال گذشته تاکنون اقدامات خوبی صورت گرفته است.
وی با اشاره به ظرفیت اسکان زائرین در موکب علی بن موسی الرضا علیه السلام گفت: ۲۲۰۰ نفر آقا و ۲۸۰۰ نفر خانم در طول روز در موکب اسکان پیدا می کنند که در یک بازه زمانی ۱۰ روزه بالغ بر ۱۰۰ هزار بسته پذیرایی توزیع میشود.
رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران اظهار کرد: خدمات رفاهی در موکب امسال ارتقاء پیدا کرده است. همچنین درمانگاه مجهز و ویژهای در مسیر آماده شده است که داروهای مورد نیاز زائرین را تأمین خواهد کرد.
حسن زاده با اشاره به خرید دستگاه یخ ساز به همت یک فرد نیکوکار، گفت: امسال این دستگاه در موکب راه اندازی خواهد شد. همچنین غرفه های مشتمل بر نانوایی، شربت خانه و... در موکب فعال خواهند بود. امسال همچنین صحن عقیق برگرفته از صحن عقیق امام رضا(ع) در دو طبقه و در فضای ۸۰۰ متر مربعی برای زائرین پیش بینی شده است.
وی در خصوص هزینههای مربوط به موکب علی بن موسی الرضا در ایام برگزاری راهپیمایی اربعین گفت: تأمین زیرساختها هزینههای بالایی دارد. ستاد اربعین شهرداری تهران موظف است خدماتی را درون کشور در مرزها و در کشور عراق به زائرین ارائه کند خدماتی که شامل تردد اسکان و... زائرین می شود.
رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران افزود: در مرزها هر یک از مناطق شهرداری تهران به عنوان معین مشغول ارائه خدمات به زائرین خواهند شد و در داخل کشور عراق نیز با تشکیل قرارگاههایی همچون قرارگاه نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و قرارگاه مسیر، ارائه خدمات به زائرین انجام میشود.
حسن زاده ادامه داد: شهرداری تهران امسال بیش از سالهای گذشته با تمام توان وارد عمل شده اما بودجه اختصاص پیدا کرده به موضوع اربعین کفاف کار و تأمین زیرساختهای لازم را نمیدهد،لذا دستگاههای دیگر نیز در کمک به شهرداری تهران برای ارائه خدمات به زائرین باید وارد عمل شوند.
وی تأکید کرد: موکب علی بن موسی الرضا(ع) امسال ۲۰ میلیارد تومان بودجه دارد که از این میزان با توجه به اینکه توسعه زیرساختها حدود ۴۵ میلیارد تومان هزینه در بر دارد یعنی ۲۵ میلیارد تومان مابقی باید از طریق کمکهای مردمی تأمین شود و گزارش ریز عملکرد و اقدامات شفاف موجود است و به همه خیرین ارائه میشود تا به این ترتیب بهترین ارائه خدمات را داشته باشیم.
رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران در بخش دیگری از این نشست خبری در تشریح موضوع نصب تابلوهای مربوط به تصویر شهدا در معابر شهر تهران گفت: آخرین تابلوی تصویر مربوط به شهدا برای آیت الله رئیسی بود که قسمتی از خیابان پاستور به نام ایشان نامگذاری و تابلوی تصویر این شهید والا مقام نیز در این بخش از خیابان نصب شد.
وی با تأکید بر لزوم توجه به موضوع نصب تابلوی تصویر شهدا به عنوان زینت شهر تهران و هدایت صحیح آن گفت: در روزهای سیزدهم و چهاردهم مرداد ماه سال جاری عملیات آمارگیری تابلوی تصویر شهدا در تهران اجرایی شد، به شکلی که کوچهها خیابانها و بلوارهایی که به نام شهدا نامگذاری شده بودند، شناسایی شده که در مجموع ۳۴ هزار مورد را شامل میشود.
حسن زاده ادامه داد: از این تعداد ۷۰ درصد با نام شهدا نامگذاری شده است در حالی که تهران ۲۴۰۰۰ شهید دارد، لذا باید نسبت به نامگذاری مابقی کوچهها خیابانها و بلوارها به نام شهدا اقدام کنیم. بی تردید پس از مرحله نامگذاری که توسط شورای شهر تهران انجام میشود سازمان بسیج شهرداری تهران بحث نصب تابلو تصویر شهدا را به عنوان یک وظیفه بر عهده دارد.
رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران تاکید کرد: بر همین اساس با شناسایی انجام شده، حدود ۵۰ درصد کوچهها، خیابانها و بلوارهای شهر تهران دارای تابلوی تصویر شهیدان هستند که ۲۵ درصد این تصاویر سالم و مابقی به دلایل مختلفی همچون تابش آفتاب نیازمند تعویض هستند. لذا در هفته دفاع مقدس تا هفته بسیج سال ۱۴۰۳ عملیات شناسایی چاپ و نصب این تابلوها در دستور کار قرار میگیرد.
وی افزود: در راستای نصب این تابلوها با گروه دانش بنیانی مذاکره شده تا در کوتاه مدت تابلوهایی که خراب شده نصب شوند و این شرکت دانش بنیان تضمین داده که این تابلوها تا ۳۰ سال نیازمند تعویض نخواهند شد.
انتهای پیام
نظرات