به گزارش ایسنا، وحید رضا انارکی محمدی در این مورد گفت: به طور مشخص در بازار تهران که یک عرصه حدوداً ۱۱۲ هکتاری است وضعیت فاضلاب مبهم نیست، از این جهت که عمده این آبها که توسط پاساژها و مراکز تولید می شود در یک شبکه به روز جمع آوری نمی شود و عمدتاً به صورت چاههای جذبی به لایههای زیرین زمین نفوذ میکند و این موضوع مخاطرات بسیاری به دنبال دارد.
شهردار منطقه۱۲ تأکید کرد: استفاده از چاه جذبی به عنوان روش قابل قبول برای دفع فاضلاب نیست؛ زیرا اگرچه لایههای خاک در سطح محدود میتواند قابلیت جذب آلایندهها را به خود داشته باشد، ولی در سطح وسیع و کنترل نشده این خاصیت آن از بین می رود و آلودگی های فاضلاب حتی در اعماق بیش از ۱۰۰ متری زمین و تا شعاع بیش از ۳۰ کیلومتری نفوذ میکند و عوارض خطرناک آن سلامت شهروندان و کسبه بازار را تهدید می کند.
انارکی محمدی ادامه داد: پس از برگزاری بیش از ۵ هزار ساعت جلسه به همراه شهردار ناحیه ۳ با شرکت آب و فاضلاب و ارگان های ذیربط در خصوص اتصال بازار به شبکه فاضلاب شهری و بررسی موانعی چون بافت زمین بازار ، حصار های کارگاهی آبفای تهران در سبزه میدان از نیمه مردادماه شروع به کاتر زنی کردند.
شهردار منطقه ۱۲ در ادامه درباره خطراتی که بازار تهران را تهدید میکند، گفت: عزم همگانی برای اصلاح شبکه های برق وگاز کشی ایجاد شده است، زیرا استفاده کسبه و مغازه داران از پیک نیک های گازی و برق کشی های نا ایمن و فرسوده از عوامل بزرگ آتش سوزی و ایجاد سانحه در بازار است.
بنابر اعلام روابطعمومی شهرداری منطقه۱۲، وی در پایان عزم جدی و هم افزایی همه ارگان ها و سازمان های ذیربط درکنار همراهی و همکاری کسبه در امر ایمنسازی بازار بزرگ تهران را الزامی دانست.
انتهای پیام
نظرات