به گزارش ایسنا، باتوجه به چشماندازهای جمهوری اسلامی ایران، برای قرار گرفتن در بین کشورهای برتر جهان، نیاز است تا جایگاه کشور در عرصه صادرات محصولات دانشبنیان ارتقاء یابد. برای رسیدن به این هدف، علاوه بر تولید با کیفیت و رقابتی لازم است ارکان بازرگانی توانمند و تجارت پویای محصولات دانشبنیان ایران را در بازارهای بینالمللی معرفی کرد.
خانه نوآوری و فناوری ایران در روسیه که اخیرا باز طراحی شده است، بهعنوان یکی از بازوهای تجاری به کمک بخش دانشبنیان و فناور کشور در بازار بزرگ روسیه آمده است. خانه نوآوری و فناوری ایران در روسیه که همزمان مرکز تجاری سازمان توسعه و تجارت نیز است با بکارگیری تمام توان و ظرفیتهای حرفهای از موانع و محدودیتهای پیشرو عبور کرده و فرصتهای جدیدی را پیشروی صادرات شرکتهای دانشبنیان قرار میدهد.
تهیه پیشنویس کلیه اسناد تا زمان انعقاد جوینت ونچر (قرارداد همکاری مشترک) از جمله تفاهمنامه، قرارداد سرمایهگذاری مشترک، راهاندازی یک شرکت مشترک جدید در روسیه به همراه دریافت شماره حساب بانکی در روسیه، بازاریابی مستقیم و یا استخدام نیروی ثابت در دفتر مرکز تجاری ایران در روسیه، مشاورههای تخصصی حقوقی با وکلای برجسته روسیه، اجاره دفتر کار اشتراکی، میز کار، ارائه آدرس و پاسخگویی در دفتر مسکو، استعلام و اعتبارسنجی شرکتهای روس به صورت رسمی، برگزاری نشستهای تجاری B2B با شرکتهای مرتبط و علاقهمند روسی و مطالعه بازار در سطوح مختلف از خدمات خانه نوآوری روسیه به شمار میرود.
سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی، همزمان با بازطراحی خانه نوآوری و فناوری ایران در روسیه (iHiT) فراخوان نمایش دائمی محصولات در آیهیت روسیه را منتشر کرده و در آن از شرکتهای علاقهمند به حضور در بازار بزرگ روسیه دعوت کرد تا محصولات خود را برای نمایش دائمی در خانه نوآوری و فناوری جدید ایران در روسیه ارسال کنند.
شرکتهای متقاضی برای معرفی طرحها و محصولات خود میتوانند تا 31 مرداد اقدام کنند.
انتهای پیام
نظرات